Spotify dominerede markedet for musikstreaming, Apple Music fjern nummer to

Ifølge en rapport fra MIDIA Research fortsætter markedet for musikstreaming med at vokse med Spotify stadig i spidsen med en betydelig markedsandel på 31 %. Dataene er lidt gamle for 2. kvartal sidste år, men rapporten blev først offentliggjort for nylig.

Andenpladsen tager Apples streamingtjeneste med 15% markedsandel efterfulgt af Amazon Music med en 13% andel. Sidstnævnte deler tredjepladsen med Tencent Music, mens Googles YouTube-musik kun får 8%. Imidlertid viser rapporten, at det er den hurtigst voksende tjeneste i branchen.

Men med hurtigt voksende tal over hele linjen, er alle på en måde vindere. Hele markedet voksede med 26,4 % år-til-år og der var 523,9 millioner mennesker på verdensplan, der havde et abonnement. I dette område faldt Spotifys andel i 2. kvartal 2021 en smule sammenlignet med de 34% i 2019 til 33% i 2020.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.