Samsung Galaxy Unpacked dato og tid er nu officiel – gør dig klar til Galaxy S22

Samsung har sat en officiel dato for den næste Samsung Galaxy Unpacked-begivenhed. Og baseret på invitationen bliver begivenheden den 9. februar, og den kommer med bogstavet “S.”

Samsungs invitation har et lyserødt S inde i en æske, og du behøver ikke ligefrem at være kryptograf for at knække den kode. Billedet er et lige så sikkert tegn som noget andet på, at de nyeste Galaxy S-enheder vil blive vist frem den 9. februar.

Samsung Unpacked 2022 går i gang kl. 16:00 dansk tid.

Med hensyn til telefoner inkluderer det den forventede Galaxy S22-serie, som forventes at have tre forskellige modeller – Galaxy S22, Galaxy S22 Plus og Galaxy S22 Ultra. De første to telefoner vil sandsynligvis være normale opdateringer af deres Galaxy S21-modstykker, men rygter tyder på, at S22 Ultra vil have mere til fælles med Samsungs Galaxy Note-serien, helt ned til den integrerede S Pen.

Galaxy S22 vil sandsynligvis ikke være det eneste produktsortiment, der vises på Unpacked den 9. februar. Rygter tyder også på, at Galaxy Tab S8 vil debutere ved begivenheden, hvor tre nye tablets får deres tid i rampelyset. Samsungs opdaterede tablet forventes at have en ny processor og en skærm med indhak, blandt ændringerne.

Galaxy Unpacked-begivenheden være en virtuel begivenhed, som det har været Samsungs måde at gøre det på, siden covid begyndte i 2020. Du kan livestreame på Samsung.com. Samsung er også vært for begivenheden på deres YouTube-kanal, med et link, der sandsynligvis vises lige før datoen den 9. februar.

Læs også: Anmeldelse af Samsung Galaxy S21 FE

About Anders Buhl 973 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.