Valve bekræfter planer om et Steam Deck 2

steam deck

I sidste uge overraskede Valve os med en OLED-version af Steam Deck. Selvom det er en forbedring på mange områder fra den originale håndholdte, er det på ingen måde ment som en efterfølger til den eksisterende hardware. Men Valve har nu bekræftet, at de er forpligtet til Steam Deck, og en efterfølger er på vej.

I et interview med Axios fortalte hardwaredesigner Yazan Aldehayyat til publikationen, at Valve ser Steam Deck 2 som noget, de helt sikkert vil forfølge. “Vi mener, at et Steam Deck 2.0 er nødvendigt,” sagde Aldehayyat. “Steam Deck OLED var nødvendigt. Vi føler, at der er en road map foran os.”

Læs mere: Bedste gamer høretelefoner

Vi vidste allerede, at Valve planlægger at lave et Steam Deck 2 baseret på tidligere interviews med andre Valve-medarbejdere. Men i denne nye udveksling bekræfter Valve sin forpligtelse til systemet. Valve bekræfter basalt set, at de er investeret i dette særlige produkt på lang sigt.

I forhold til næste generation siger designer Lawrence Yang: “Vi ønsker virkelig, at det skal være en generationsforøgelse.” Der er chips, der er tilgængelige nu, og som kunne give et ydelsesboost, men Yang påpeger, at disse chips ikke ville fungere godt i en håndholdt enhed. Men Yang mener, at dette vil ændre sig i de næste to eller tre år.

Hvad angår noget mere umiddelbart, er det rapporteret, at virksomheden overvejer at lave forskellige farvede Steam Decks. Den første af disse kan være en limited edition Steam Deck med orange highlights.

Når det kommer til Valve, har virksomheden en historie med at gå videre til nye ting efter at have udgivet et produkt. Så denne bekræftelse burde være betryggende for Steam Deck-fans.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.