Video med Nothing Phone 1 viser interessant design

Nothing Phone 1

Nothing- firmaet startet af OnePlus medstifter Carl Pei – er meget tæt på at lancere deres første smartphone nogensinde. På Peis sædvanlige måde har virksomheden langsomt uddelt information omkring telefonen for dermed at skabe buzz hen imod den fulde lancering den 12. juli.

Takket være YouTuber MKBHD, har vi nu vores første rigtige kig på Nothing Phone 1. I videoen fokuserer MKBHD mest på telefonens design – specifikt “glyph”-grænsefladen på bagsiden. Dette er den oplyste bagside af telefonen, som har et mærkeligt design, der falder sammen med de forskellige hardware indeni.

Læs mere: Bedste Android-telefoner lige nu

MKBHD gennemgår, hvordan brugere kan kontrollere, hvordan bagsiden lyser op. Du kan synkronisere notifikationer med lysene og bruge forskellige programmerbare “lysshows”, der bruges sammen med ringetonen.

Vi får også for første gang at se forsiden af telefonen. Den har en venstrejusteret skærmudskæring til selfie-kameraet. Skærmen er flad og har en temmelig betydelig kant rundt omkring. Rammen er dog symmetrisk, hvilket ser meget godt ud.

Desværre går Nothing Phone 1 videoen ikke i detaljer med, det vi ønsker at vide mere om. Det inkluderer specifikationer, kamerahardwareoplysninger, inkluderede apps osv. MKBHD siger, at han kun har “tilladelse” til at tale om den oplyste bagside og det grundlæggende design af enheden.

Der kommer sandsynligvis en del Nothing Phone 1-detaljer i løbet af de næste par dage, efterhånden som vi kommer tættere på enhedens fulde afsløring.

About Anders Buhl 971 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.