WWDC 2022: iOS 16, ny MacBook Air, iPadOS 16, watchOS 9 og mere

WWDC-2022

Apples WWDC 2022 keynote skuffede ikke. Alt fra iOS 16 og iPadOS 16 til watchOS 9 og macOS Ventura debuterer til efteråret med tonsvis af nye funktioner, og ny hardware kommer inden da, da Apple opdaterer MacBook Air og 13-tommer MacBook Pro med den nyeste Apple M2-chip.

Her er alle de store nyheder fra WWDC 2022.

iOS 16: Den opdaterede iPhone-software, der kommer til efteråret, introducerer en nydesignet låseskærm, der giver dig flere tilpasningsmuligheder. Du vil også være i stand til at inkludere widgets på låseskærmen. Beskeder giver dig mulighed for at redigere og endda genkalde tekster; du vil også være i stand til at se videoer ved hjælp af SharePlay fra Apples beskedapp.

MacBook Air 2022: Den nye MacBook Air 2022 er kommet, og den ser meget imponerende ud. Du får en større og lysere 13,6-tommer skærm, en hurtigere M2-chip og et bedre 1080p webcam i et meget mere kompakt design, der er 20% mindre. Og de fire farvemuligheder tilføjer et strejf af stil til denne kraftfulde bærbare computer.

MacOS Ventura: macOS 13 kommer også med et overraskende antal ændringer, herunder et nyt navn efter kystbyen i det sydlige Californien. Højdepunktet her er Stage Manager, en ny måde at lave multitasking på, hvor appen, du arbejder med bliver sat i centrum. Der er også en interessant funktion, der giver dig mulighed for problemfrit at bruge din iPhone som webkamera ved videoopkald i macOS Ventura.

iPadOS 16: iPad’en understøtter også multitasking gennem Stage Manager. En Freeform-app opretter en delt whiteboard for at hjælpe med gruppesamarbejde, og Apple præsenterer boostede spilfunktioner på iPad.

watchOS 9: Sammenlignet med de andre softwareopdateringer, der kommer i år, føles WatchOS 9 mere som en almindelig version, der introducerer nye urskiver. Men der er forbedrede sundhedssporingsfunktioner som muligheden for at overvåge søvnstadier og også logge din historie med uregelmæssige hjerteslag.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.