WhatsApp lader dig endelig redigere sendte beskeder. Sådan gør du det

WhatsApp

WhatsApp har annonceret en meget efterspurgt redigeringsfunktion, der lader dig ændre en besked inden for 15 minutter efter at have sendt den.

“Fra at rette en simpel stavefejl til at tilføje ekstra kontekst til en besked, vi er glade for at give dig mere kontrol over dine chats,” sagde Meta-ejede WhatsApp i et blogindlæg, der introducerede den praktiske funktion.

Indtil nu var den eneste måde at ændre en WhatsApp-besked på ved hurtigt at slette den og derefter oprette en ny, selvom modtageren selvfølgelig kan have haft en chance for at læse den originale besked. Den nye redigeringsfunktion indebærer også den samme risiko, selvom den tilbyder en mere bekvem måde at ændre en besked på, da du bare kan fokusere på den rettelse, du skal foretage i stedet for at skulle omskrive hele beskeden.

WhatsApp sagde, at den nye redigeringsfunktion er begyndt at rulle ud globalt og vil være tilgængelig for alle “i de kommende uger.”

Sådan bruger du den

For at bruge WhatsApps redigeringsfunktion skal du blot trykke længe på en sendt besked og vælge Rediger i menuen i op til 15 minutter efter du har sendt den.

Redigerede meddelelser vil blive vist med en “redigeret” etiket, så alle, der modtager den, vil være klar over, at der blev foretaget en rettelse, selvom der ikke vil være nogen redigeringshistorik tilgængelig at se.

WhatsApp bekræfter også, at som med alle personlige beskeder, medier og opkald, er dine beskeder – og alle redigeringer, du foretager – beskyttet af fuld kryptering.

WhatsApp startede i 2009 og hentede omkring en kvart million brugere i det første år, før det voksede til 400 millioner brugere i løbet af de næste fire år. Facebook (nu Meta) købte WhatsApp for 19 milliarder dollars i 2014, og besked-appen har nu flere milliarder månedlige aktive brugere rundt om i verden.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.