Sådan sletter du de sidste 15 minutter af din søgehistorik på Google-appen

Google Chromes inkognitotilstand er ideel, hvis du vil surfe privat, men nogle gange glemmer du måske at åbne inkognitotilstand eller vil lave en enkelt privat søgning. For at hjælpe lader Google-appen dig slette de sidste 15 minutter af din søgehistorik.

Vi viser dig, hvordan du sletter de sidste 15 minutter af din søgehistorik med blot et par tryk. Denne funktion er tilgængelig på Android- og iOS-enheder, men hvis du vil søge privat på en af vores foretrukne Chromebooks, skal du bruge inkognitotilstand.

Sådan sletter du de sidste 15 minutter af din Google-søgehistorik

Du skal bruge appen Google Søgning for at slette de sidste 15 minutter af din søgehistorik. Denne app er kun tilgængelig på mobilenheder, men ikke Chromebooks. Vi viser dig også, hvordan du sletter din søgehistorik ud over grænsen på 15 minutter.

  1. Åbn Google Søge-appen.
  2. Tryk på dit profilbillede i øverste højre hjørne af skærmen.
  3. Tryk på Slet sidste 15 minutter.

Bare rolig, hvis din søgehistorik ikke slettes med det samme. Det kan tage et par minutter. Hvis du ikke kan se dit profilbillede, har du muligvis åbnet Google Search-widgetten i stedet for appen.

Bemærk: Dette sletter din søgehistorik på alle enheder, hvor du er logget ind med den samme Google-konto. Så hvis du vil slette de sidste 15 minutters søgehistorik på din Chromebook eller stationære computer, skal du tage fat i din telefon og udføre ovenstående trin.

For at slette søgninger ud over grænsen på 15 minutter skal du trykke og holde på en tidligere søgning. Tryk på Slet, og søgningen fjernes fra din historik.

About Anders Buhl 976 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.