AirPods Pro 2 og iMac Pro kommer muligvis senere i år

Apple mangler sjældent produkter at udgive, og det lyder ikke til, at 2022 bliver anderledes. Ifølge Mark Gurmans nyhedsbrev ‘Power On‘ i Bloomberg har Apple planer om at lancere en række nye og forbedrede produkter.

Produkter, der forventes at ankomme inden for de næste 11 måneder inkluderer en helt ny iMac Pro, AirPods Pro 2, iPhone SE 3 og flere. Især de to sidstnævnte har været rygtet i noget tid, men iMac Pro har været mere et mysterium indtil nu.

Ifølge Gurman vil iMac Pro være “større end den nuværende 24-tommer” iMac, som kom sidste år. Den siges også at komme med “lignende chips” til M1 Pro og M1 Max der er at finde i de nyeste MacBook Pros. Dette ville også være en klar opgradering fra den M1-drevne 2021 iMac-serie. Designet siges også at have fået en fornyelse, med et udseende svarende til de seneste iMac’er.

Det matcher tidligere rygter, der hævdede, at den nye maskine ville have en 27-tommer skærm og Apples seneste chips. Tidligere rygter hævdede, at iMac Pro ville have 120Hz ProMotion-understøttelse og en mini-LED-skærm.

Det er også blevet foreslået, at der kunne være en fjerde M1-chip, hvilket kan forklare, hvorfor Gurman sagde, at iMac Pro ville have en “lignende” chip til M1 Pro og Max, uden specifikt at sige, at det ville være en af de to.

Derudover hævder Gurman, at AirPods Pro forventes at få en “stor opdatering” i år, men uddybede ikke yderligere. Forhåbentlig betyder det, at vi vil se lanceringen af den længe rygtede AirPods Pro 2, og hvilke opgraderinger Apple måtte have i vente til det næste sæt flagskibs-øretelefoner.

Tidligere rygter har antydet, at Apple kunne droppe AirPod-stilken, hvilket potentielt giver noget, der ligner Beats Studio Buds. Andre rygter hævder, at Apple kunne anvende tabsfri optisk lydtransmissionsteknologi sammen med fitnesssporing og forbedret aktiv støjreduktion.

I mellemtiden er iPhone SE tippet til at få samme design som den nuværende model med en 4,7-tommer skærm og en Touch ID-kompatibel startknap. De største opgraderinger ville være tilføjelsen af 5G-forbindelse og den samme kraftfulde A15 Bionic-chip inde i iPhone 13. Det rygtes, at minimodellen forsvinder for iPhone 14-serien, iPhone SE vil stadig give Apple-fans en lille iPhone at købe.

Endelig gentog Gurman nogle tidligere rygter, herunder en potentiel forårslancering af en iPad Air 5 og en Apple Silicon Mac. Han gav dog ingen detaljer, hvilket betyder, at vi bliver nødt til at sætte vores lid til nogle af de ældre rygter for at få et billede af, hvad der kan komme.

About Anders Buhl 973 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.