Samsung Galaxy S22 Ultra forventes at få store lagerproblemer

Hvis du håber på at opgradere til en Samsung Galaxy S22 Ultra i næste måned, så bliver du nødt til at skynde dig, da den kommende flagskibstelefon forventes at lide under store lagerproblemer.

I hvert fald ifølge den sydkoreanske lækker Dohyun Kim, der hævder, at Samsung forventer, at Galaxy S22 Ultra bliver så populær, at efterspørgslen vil overgå dens begrænsede udbud. Dette kan føre til leveringsestimater, der strækker sig så længe som tre måneder i værste fald.

Kim bemærker, at leveringsforsinkelser kun vil strække sig til et kvart år, hvis situationen er “dårlig”. Men i det mindste en form for forsinkelse af Galaxy S22 Ultra-ordrer virker ret sandsynlig. Lanceringen af iPhone 13 Pro og iPhone Pro Max blev plaget af lagerproblemer sidste år, og det er svært at se Samsungs seneste model undgå samme skæbne.

Et nyligt læk har antydet, at Galaxy S22 Ultra vil blive lanceret til en ret høj pris. Telefonen siges at skulle koste hele $1.299 ved udgivelsen. En så høj indledende pris kan være nok til at afskrække nogle potentielle købere fra at få den med det samme, hvilket ville lette forsyningsproblemer.

En masse lækager og hints fra Samsung selv tyder dog på, at Galaxy S22 Ultra er en spirituel efterfølger til Galaxy Note-linjen med et Note-inspireret design og en integreret S Pen. Dette kan føre til øget efterspørgsel, da Samsung dermed vil bejle til både fans af Ultra- og Note-serien med deres top model i Galaxy S22-serien, som også forventes at komme med en standard- og en Plus-model.

En ny lækage fra WinFuture har muligvis afsløret alle enhedens specifikationer. Telefonen vil sandsynligvis have en 6,8-tommer AMOLED-skærm, et 5.000 mAh batteri, op til 12 GB RAM og 512 GB lagerplads. Telefonen vil blive drevet af en Exynos 2200 i Europa. Kameramæssigt kan du forvente at se et 108 MP hovedkamera, 12 MP ultravidvinkelsensor og to 10 MP teleobjektiver på bagsiden med 10x og 3x optisk zoom. Selfie-kameraet skulle være en 50 MP-sensor.

Samsung Galaxy S22 Ultra forventes at debutere ved den næste Galaxy Unpacked-begivenhed, der er planlagt til den 9. februar. Hvis du allerede har besluttet dig for, at Galaxy S22 Ultra skal være din næste telefon, anbefaler vi dig kraftigt at foretage en forudbestilling så snart de går live for at undgå skuffelse og lang ventetid.

About Anders Buhl 971 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.