Android Auto har lige fået en stor opgradering – inklusiv mørk tilstand

Blandt nogle af Googles nylige annonceringer afslørede de nogle tilføjelser og ændringer, der kommer til Android Auto. Det mest markante er, at du nu kan personalisere launcheren, og dermed bedre tilpasse den til dine individuelle præferencer.

Du kan lave disse ting fra den telefon, du bruger til at oprette forbindelse til Android Auto, og det er en længe ventet funktion. Denne opdatering indeholder også en manuel indstilling til mørk tilstand. Desuden får medieapps nye faner til at gøre det endnu lettere at browse indholdet.

Læs også: De bedste Android-telefoner i 2021

Meddelelsesapps, som WhatsApp og Googles meddelelser, vises nu på startskærmen for at gøre adgangen endnu hurtigere. Og for at gøre det lettere at navigere i brugergrænsefladen tilføjer Google en “back to top” -mulighed. Virksomheden har også gjort det lettere for nye Android Auto-brugere at komme ombord.

Der er også nye apps, der inkluderer EV-ladestation-placeringer samt nye parkerings- og navigationsprogrammer. Disse funktioner begynder snart at rulle ud globalt, så længe du har en kompatibel bil.

Det er dog ikke alt, som Google annoncerede i dag, selvom det bestemt er højdepunktet. Virksomheden nævnte også, at alarmsystemet for jordskælv kommer til flere nye lande, der regelmæssigt har problemer med jordskælv.

“Emoji Kitchen”, som viser dig emojis, som du tidligere har brugt, får en kontekstuel opgradering for at hjælpe dig med at finde den bedste emoji til situationen. Den vil være tilgængelig for alle Gboard-brugere senere på sommeren. Google Assistant får nye stemmegenveje til at åbne apps.

Ligeledes forbedrer Google tilgængelighedsfunktionen Voice Access med yderligere funktioner. Brugere vil have forbedret adgangskodeindtastning og blikfang, hvor sidstnævnte gør, så Voice Access kun fungerer, hvis personen kigger direkte på telefonen.

Læs også: Anmeldelse af OnePlus 9 Pro

About Anders Buhl 977 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.