De bedste Android-telefoner i 2021

De bedste Android-telefoner tilbyder dig noget, som iPhone simpelthen ikke kan – forskellige valg. Uanset om du har et stramt budget eller vil bruge op til 10.000 kr. på en telefon, har du meget at vælge imellem. Du har muligheden for at prioritere, hvilke funktioner der betyder mest for dig.

Dem der handler ud fra et hvis budget kan stadig få en udmærket Android-telefon til under 2000 kr. Hvis du går op til 4000 kr., så bliver valgene betydeligt bedre, især når det kommer til kamerakvalitet. Og du kan få ydeevne på niveau med de bedste til omkring 5.500 kr., så længe du er villig til at leve uden visse funktioner og den absolut bedste fotografering.

Læs også: De bedste billige smartphones

De dyreste og mest avancerede premium Android-flagskibstelefoner starter ved omkring 7000 kr. og tilbyder de skarpeste og lyseste skærme, den mest avancerede fotografering og banebrydende funktioner som reverse trådløs opladning og 120Hz-skærme. 5G er også kommet til mere overkommelige muligheder, som Pixel 4a 5G, så det er rart at se flere Android-telefoner, der er i stand til at drage fordel af hurtigere downloadhastigheder.

Hvad er de bedste Android-telefoner?

Vi har testet de mest populære Android-telefoner i alle former, størrelser og priser, og vores nuværende topvalg er den nye OnePlus 9 Pro. Den er det nyeste skud fra OnePlus, og den imponerede os virkelig. Fra den smukke skærm til det massivt forbedrede kamerasystem. 9 Pro er vores valg til den absolut bedste Android-telefon, du kan købe lige nu.

Hvis du vil have det bedste kamera til de laveste priser, skal du bare se på Google Pixel 4a. Dets kamera kommer direkte fra Googles top Pixel-telefoner, og dens fremragende skærm og kvalitetsdesign gør det til et kup for 3000 kr. Pixel 4a 5G er vores valg, hvis du har brug for en 5G-telefon fra Google og stadig vil have noget af den bedste tilgængelige mobilfotografering.

Hvis du ønsker at bruge det absolut mindst mulige, kunne en meget god mulighed være den nyeste version af Moto G Power, der har et fantastisk batteri, og som starter ved blot 1500 kr. I den anden ende af prisspektret finder vi Galaxy Z Fold 2 til omkring. 15.000 kr., men leverer endelig potentialet, når det kommer til foldbare telefoner.

De bedste Android-telefoner, du kan købe i dag

1. OnePlus 9 Pro

OnePlus er lige kommet med OnePlus 9 Pro, og det er en imponerende telefon. Den er stor, den er smuk og virkelig kraftfuld. Den imponerede os, lige fra sin smukke skærm til batteriets levetid og opladning. OxygenOS-softwareoplevelsen er fantastisk med masser af tweaks og funktioner, der hjælper dig med at gøre telefonen virkelig din.

Den udmærker sig også som en skarp kameratelefon takket være det nye partnerskab med Hasselblad. Hoved kameraet på 48MP tager vidunderlige fotos med naturlige farvetoner og fremragende dynamisk rækkevidde. 50MP ultrawide sensor er enormt og fanger ekstremt mange detaljer. Den har endda en fri form linse over toppen, hvilket praktisk talt hjælper med at eliminere kantforvrængning i ultrabrede billeder. 8MP teleobjektivet har 3,3x optisk zoom, 30x digital zoom og OIS. Video er også et højdepunkt med understøttelse af op til 8K 30 FPS, 4K 120 FPS, DOL-HDR og Nightscape til optagelser i svagt lys.

Du kan være sikker på du får en masse for pengene med en OnePlus 9 Pro, selvom det er den dyreste OnePlus til dato, især hvis hvis du sammenligner den med konkurrenterne.

 • Lækkert design
 • Smuk 120Hz skærm
 • Fremragende ydeevne
 • Vild hurtig opladning – både trådløs og med kabel
 • Nightscape-fotos er inkonsistente

Se mere om prisen hos Computersalg her.

2. Google Pixel 4a

Du er måske overrasket over at finde Googles mellemstore Pixel, Pixel 4a, på andenpladsen på vores liste over de bedste Android-telefoner. Men for kun 3000 kr. er Pixel 4a en bemærkelsesværdig komplet smartphone, som vi aldrig før har set til denne pris.

For halvdelen af prisen af Pixel 5 eller en tredjedel af, hvad Samsung og Apple opkræver for deres topmodeller, tilbyder Pixel 4a et flagskibskaliberkamera, god nok ydeevne, upåklagelig software, velbygget design, 128 GB indbygget lagerplads og en blændende og lys 5,8-tommer OLED-skærm.

Hvis man skulle vælge et sted hvor 4a kom lidt til kort, ville det være batteriets levetid. Men i alle andre henseender er den næsten perfekt – og den har endda et hovedtelefonstik. Førhen ville du skulle have brugt mindst 4-5000 kr. på en telefon som denne, men Pixel 4a er en uovertruffen handel blandt Android-enheder lige nu og en endnu bedre handel end sidste års allerede fremragende Pixel 3a.

En efterfølger til Pixel 4a kan være på vej, da der går rygter om en Pixel 5a skulle komme. Vi ved endnu ikke helt hvornår den kommer, men i slutningen af sommeren virker sandsynligt. Indtil den gør det, er dette dog den bedste Android telefon, du kan få for under 3000.

 • Klassens bedste kamera
 • Lys OLED-skærm
 • 128GB lagerplads
 • Lav pris
 • Batteriets levetid kunne være bedre

Se mere om prisen hos Computersalg her.

3. Samsung Galaxy S21 Ultra

Galaxy S21 Ultra er den Android-telefon, du kan få, hvis du ikke har noget imod at bruge op mod10.000 kr. på din næste enhed. Selv med sin høje pris, debuterer S21 Ultra dog stadig for omkring 1000 kr. mindre end sidste års Galaxy S20 Ultra, så du får uden tvivl en masse for pengene. Med S21 Ultra har Samsung fået pakket utrolige mængder premium-funktioner ind i deres nye telefon.

Den 6,8-tommer store skærm på Galaxy S21 Ultra har en dynamisk opdateringshastighed, der automatisk skaleres mellem 10Hz og 120Hz, afhængigt af om den opgave, du udfører, nyder godt af en hurtig eller langsom opdateringshastighed. Du får to teleobjektiver, der hjælper dig med at fange en utrolig mængde detaljer, når du zoomer ind, og andre softwaredrevne fotofunktioner hjælper S21 Ultra med at tage nogle fantastiske billeder. Og dette er den første Galaxy S-telefon, der tilbyder S Pen-support.

Galaxy S21 Ultra tilbyder andre attraktive funktioner, herunder Snapdragon 888-processor, der er den bedste du kan få. Pixel 4a er muligvis et bedre tilbud, men S21 Ultra efterlader ingen premium-funktioner til fantasien.

 • Dobbelt teleobjektiv
 • Dynamisk 6,8-tommer AMOLED-skærm
 • S Pen support
 • Ingen oplader i æsken
 • Mangler microSD-kortspor

Se mere om prisen hos Computersalg her.

4. Samsung Galaxy Note 20 Ultra

Galaxy Note 20 Ultra tager prisen som den bedste Android-telefon for dem, der er villige til at betale for det. Og det er fordi denne enhed er meget mere end bare en telefon. Det er et fantastisk værktøj at foretage noter på inklusiv masser af S Pen-opgraderinger. Den har et fremragende kamera med en 108MP sensor og 50x zoom, og er ydermere nærmest en mini-spilkonsol med muligheden for at streame konsol-spil.

Note 20 Ultra kan også prale af en af de bedste skærme vi endnu har set på en telefon, da dens enorme 6,9-tommer OLED-skærm har en dynamisk 120Hz opdateringshastighed. Den er smart nok til selv at skrue op eller ned for kvalitetsniveauet baseret på hvad der vises på skærmen, hvilket sparer batterilevetid. Dens 4.500 mAh-batteri holder længe på en opladning, og du får en hurtig 25-watts oplader med i æsken. Samlet set lever Galaxy Note 20 Ultra mere end op til sit navn.

 • Dynamisk 6,9-tommer 120Hz-skærm
 • Fremragende S Pen
 • Kraftig 50x zoomkamera og laser autofokus
 • Meget god batterilevetid
 • Dyr

Se mere om prisen hos Computersalg her.

5. OnePlus 9

Selvom det ikke er lige så fancy som sin Pro-bror, er OnePlus 9 stadig en fantastisk telefon, især for pengene. Du får en 6,65-tommer FHD+ 120 Hz-skærm, der ser fantastisk ud. De samme 48MP brede og 50MP ultrabrede kameraer som OnePlus 9 Pro, og den bedste processor, du kan få med en Android-enhed, Snapdragon 888.

Batteriets levetid er et andet stort plus. OnePlus 9 varerede i 10 timer og 51 minutter i vores batteritest med 120 Hz-tilstand aktiveret. Derudover er kameraerne forbedret meget i forhold til OnePlus 8T og andre OnePlus-telefoner, hvilket betyder, at du kan fange livlige scener med mere nøjagtige farver og dynamisk rækkevidde. Manglen på et teleobjektiv er dog lidt ærgerligt

 • Ekstrem hurtig opladning
 • Bedste ydeevne hos en Android-telefon
 • Bedre kameraer end tidligere OnePlus-modeller
 • God batterilevetid
 • Kameraet er lidt inkonsistent, når det kommer til farver

Se mere om prisen hos Computersalg her.

6. Motorola Moto G9 Power 

Hvis der er en telefon i de senere år har der har været værd at gå efter, hvis du vil have den absolut bedste batterilevetid for en Android-telefon – så er det Moto G Power. 2021-udgaven af denne telefon foretager ikke mange ændringer fra sin forgænger, men giver batteriet et løft fra 5.000 mAh til 6000.

Ligesom med sin forgænger kommer der også en lite version Moto G9 Power. Den skulle komme engang til efteråret, men vi kender endnu ikke prisen. Vi ved den den vil have mindre lagerplads, så hvis du kan leve med 64 gb lagerplads kan du virkelig gøre et røverkøb, da den almindelige version i forvejen kun koster omkring 1500 kr.

 • Batteri til hele dagen
 • Lav pris
 • Attraktivt design for en lavpris-telefon
 • Så som så ydeevne

Se mere om prisen hos Computersalg her.

7. Samsung Galaxy S21

Hvis du bliver lokket af nogle af de funktioner, Samsung har introduceret i sin Galaxy S21-lineup, men afskrækket af tanken om at skulle betale op mod 10.000, så er den almindelige Galaxy S21 telefon lige noget for dig. Du vil nyde den dynamiske opdateringshastighed, fremragende kameraer og Super hurtige processor, som du også kan finde i de andre medlemmer af S21-familien, men her til en lavere pris.

Samsung foretager dog nogle ofre for at få denne lavere pris, startende med de materialer, der bruges til telefonens design. Men det er en lille overvejelse, når du får en så kraftig telefon til væsentlig færre penge. Med et fremragende zoomobjektiv hjulpet af vidunderlige softwaretilføjelser er dette også en god telefon at få, hvis du vil have fantastiske fotos og videoer.

 • Fremragende dynamisk 120Hz skærm
 • Kraftfuld ydeevne
 • Raffineret design
 • Ingen oplader eller microSD-kortspor
 • Plastik bagside

Se mere om prisen hos Computersalg her.

8. Google Pixel 4a 5G

Hvis du vil have en 5G-telefon fra Google, behøver du ikke nødvendigvis at købe en Pixel 5. Alle telefonens bedste funktioner – inklusiv 5G-forbindelse og et af de bedste kameraer vi har testet – kan findes på Pixel 4a 5G. Og denne telefon koster væsentlig mindre end Googles top model.

Man må gå på kompromis med kvaliteten af design og ingen vandmodstand, hvis man vælger den billigere 5G-mulighed, og Pixel 4a 5G har ikke en hurtigopdaterende skærm. Men det er den største skærm blandt Googles seneste udgivelser, og 6,2-tommer OLED-skærmen er virkelig farverig.

Det er kameraerne, der i sidste ende er grunden til at få en Pixel, og Pixel 4a 5G kan matche Pixel 5 100 procent. (Ikke overraskende, da de bruger den samme hardware og understøtter de samme funktioner.) Pixel 4a 5G giver dig en prisvenlig måde at komme i gang med 5G.

 • Fantastiske kameraer
 • Stor, farverig skærm
 • Middelmådig batteritid

Se mere om prisen hos Computersalg her.

9. Asus ROG Phone 5

Asus lancerede deres nyeste version af en gametelefon, ROG Phone 5, i marts. Det er en kæmpe telefon med et lige så stort 6.000 mAh batteri, en 6.78-tommer AMOLED-skærm med en 144Hz opdateringshastighed, utrolige fronthøjttalere, to USB-C-porte og en lang række software-godter for at sikre, at du har den ultimative spiloplevelse på din mobil.

Med ROG Phone 5 har vi med seriøse kræfter at gøre med op til 16 GB RAM og den bedste Android-processor nogensinde, Snapdragon 888. Alt om denne telefon er designet til spil, selv ned til SoC-placeringen og batterisplitteren, der sørger for hurtigere 65W opladning. Hvis du vil have mere, er der ROG Phone 5 Pro med 512 GB lagerplads og 16 GB RAM eller limited edition ROG Phone 5 Ultimate med en kæmpestor 18 GB RAM.

ROG Phone 5s svage punkt er kameraets præstation, især i nattilstand. Du vil ikke blive væltet bagover over de fotos, den tager, men vi forventer, at du nok vil have denne telefon på grund af sine spilkompetencer. Du kan være sikker på, at den leverer på den front.

 • Enestående ydeevne
 • Smuk AMOLED-skærm med 144Hz opdateringshastighed
 • Fremragende batterilevetid
 • Kraftige fremadvendte højttalere
 • Skuffende nattilstand

Se mere om prisen hos Computersalg her.

10. Samsung Galaxy Z Fold 2

Det så ikke så godt ud for sammenklappelige telefoner i starten, med den originale Galaxy Fold, der tilbød et futuristisk koncept for mobilteknologi i en meget mangelfuld pakke. Men så gik Samsung tilbage til tegnebrættet og forfinede sit originale design til at producere Galaxy Z Fold 2 – en enhed, der rettede sine forgængeres fejl, samtidig med at der tilføjes nyttige nye funktioner.

En af disse nyttige tilføjelser er Flex-tilstand, der udnytter Galaxy Z Fold 2’s free-stop hængsel for at give enheden mulighed for at blive samme sted i enhver position, mens den viser brugerdefinerede, split-screen kontroller til relevante apps, såsom videochat-software. Men Z Fold 2 rammer også det grundlæggende takket være et udvidet ydre skærmcover.

Al denne innovation koster selvfølgelig – op imod 15.000 kr. Men så er der heller ingen Android-telefon, der kan gøre, hvad Galaxy Z Fold 2 gør, perfekt placeret mellem telefon og tablet.

 • Større skærmcover
 • Flex-tilstand tilføjer alsidighed
 • Forbedret multitasking
 • Mere holdbart design
 • Forholdsvis dyr

Se mere om prisen hos Computersalg her.

Læs også: De bedste telefoner samlet set

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.