Apple lancerer ny 15-tommer MacBook Air og Mac Studio med M2 Ultra

macbook air 15-tommer
Kilde: Apple

Sidste år, på WWDC 2022, lancerede Apple en fornyet MacBook Air. Den 13-tommer bærbare computer havde M2-chippen, hvilket gør den til en af de første MacBooks, der inkorporerede den nyeste Apple-chip.

Selvom den bærbare computer var fantastisk, er 13-tommer notebooks små og er ikke alles kop te. Apple har dog aldrig lanceret en MacBook Air på over 14 tommer, – indtil nu. I dag, ved WWDC 2023, annoncerede Apple endelig den MacBook, som offentligheden har længes efter: 2023 15-tommer MacBook Air med en 15,3-tommer Liquid Retina-skærm.

Den bærbare computer ligner nøjagtigt sidste års M2-drevne 13,6-tommer MacBook Air. Chassiset og skærmen er bare større – og ja, det inkluderer elsk-det-eller-had-det-skærmhakket. Internt er tingene også stort set det samme, med en M2-processor, der driver maskinen.

MacBook Air er kun 11,5 mm tyk, hvilket gør den til den tyndeste 15-tommer bærbare computer. Den vejer kun 1,5 kg.

15-tommer Air starter ved 12.499 kr. Du kan købe en fra i dag, og den vil være tilgængelig i næste uge.

Sammen med 15-tommer MacBook Air kommer ny Mac Studio

Hvis MacBook Air ikke er kraftfuld nok til dig, så tjek det opdaterede Mac Studio. 2023-modellerne af denne stationære computerløsning har M2 Max- og M2 Ultra-chips.

M2 Max chippen er den samme, som vi så i 2022 MacBook Pro-enhederne, specifikt 14-tommer og 16-tommer modellerne. M2 Ultra er dog helt ny. Denne chip har 24 CPU-kerner (16 højtydende og otte effektivitetskerner) og tilbyder op til 76 grafikkerner. Den understøtter endda op til 192 GB RAM! Det er nu den mest kraftfulde Apple-chip, der findes.

Ud over denne chipopgradering ændrer det nye Studio ikke formlen. Den har de samme udvalg af indgange, de samme dimensioner osv. M2 Max-versionen har endda samme pris som sidste års M1 Max-version, som er 18.999,00 kr.. Der er dog en seriøs prisspring, hvis du beslutter dig for at vælge M2 Ultra-versionen, da den starter ved 37.999,00 kr.

About Anders Buhl 971 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.