Apple laver stor UI-design ændring på watchOS 10

watchOS 10

Ifølge en ny rapport fra Mark Gurman for Bloomberg, vil Apples watchOS 10-opdatering stjæle rampelyset under dette års WWDC, der er planlagt til den 5. juni. Efter sigende vil virksomheden annoncere en stor design- og funktionsoverhaling med watchOS 10.

Der er et par solide argumenter for, hvorfor dette sandsynligvis vil ske. For det første rygtes hardwareopgraderingen til dette års Apple Watch at være ret beskeden. så Apple leder efter en måde at overtale nye købere eller eksisterende brugere til at opgradere. For det andet vil den nye iOS 17-opdatering kun bringe en håndfuld nye funktioner og optimeringer. Og for det tredje har watchOS holdt sig relativt statisk de seneste par år. Så det er tid til en markant opgradering.

Gurman baserer naturligvis sin rapport på spekulationer og markedsanalyser, så vi kan ikke være helt sikre. Vi ved det, når WWDC starter den 5. juni.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.