Her er det første kig på Samsung Galaxy Tab S9 Plus

Galaxy Tab S9 Plus

Samsungs eksisterende Android-tablet-serie er en af de bedste Android-tablets på markedet, og det ser ud til, at virksomheden ikke ønsker at afvige fra den vindende formel lige nu. Leaker @OnLeaks har delt gengivelser af Galaxy S9 Plus, og de har en slående lighed med Galaxy Tab S8-serien.

Den slanke metalliske konstruktion med skarpe kanter er kommet for at blive, og det samme er magnetstriben bagpå. Størrelsen på rammerne forbliver også velkendt, mens det vandret placerede selfie-kamera igen er placeret på samme sted.

Den eneste bemærkelsesværdige ændring er kameralinsens æstetik. Samsung forlader det pilleformede kamera-ø-design til fordel for det flydende linse-look, der kan ses på Samsungs nuværende Galaxy S23– flagskibstelefoner.

Skærmstørrelsen siges at være 12,4 tommer med en opløsning på 1752 x 2800 pixels, og det bliver højst sandsynlig en OLED-skærm med en 120Hz opdateringshastighed.

Tabletten er kun 5,64 mm tyk, hvilket er en ganske bemærkelsesværdig forskel sammenlignet med 10. generation af iPad, som har en tykkelse på 7 mm. Galaxy Tab S9+ siges også at have et quad-højttalerarray, og det er højst sandsynligt stereoudgangstypen.

Endnu en gang er der ikke noget 3,5 mm hovedtelefonstik at se her, og der er heller ikke understøttelse af lagerudvidelse via en dedikeret microSD-kortplads. Generelt ser Galaxy Tab S9 Plus renere ud end sin forgænger uden at foretage nogen alarmerende ændringer i det overordnede designsprog.

Vi ved ikke meget om indmaden endnu, men hvis man skulle tage et kvalificeret gæt, vil Samsung udstyre den med Qualcomms Snapdragon 8 Gen 2-chip, der også driver sine eksisterende flagskibstelefoner – som Galaxy S23 Ultra. Det ville være interessant at se, om Samsung kan øge batterikapaciteten og også øge den hurtige opladning.

Hvad angår en foreløbig lanceringsdato, ville det bedste bud være den kommende Unpacked-begivenhed i 2023s anden halvdel, hvor vi også kunne se lanceringen af Samsungs næste generations foldbare telefoner. Desværre er vi ikke stødt på nogen troværdige kilder indtil videre vedrørende en forventet udbudspris for Galaxy Tab S9 Plus.

About Anders Buhl 996 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.