Disse var de mest populære flagskibstelefoner i Q1

Smartphone-industrien er lige nu i en krise med hensyn til samlede forsendelser, med et tocifret fald i forhold til for et år siden. Men det viser sig, at high-end telefonsegmentet ($500 eller højere) ikke har fulgt den samme tendens.

Sporingsvirksomheden Canalys afslørede, at high-end segmentet voksede med 4,7% sammenlignet med et år siden. Firmaet delte også en liste over de 15 mest populære avancerede telefoner efter sell-in (salg til detailhandlere).

Apples iPhones stod forudsigeligt for topplaceringerne, da iPhone 14 Pro Max, iPhone 14 Pro, iPhone 14 og iPhone 13 var på henholdsvis første, anden, tredje og fjerdepladsen. Derudover havde Apple iPhone 14 Plus (seks), iPhone 12 (otte) og iPhone SE 3. Gen (11) på listen.

Samsung leverede også i dette segment og tegnede sig for seks enheder. Mest bemærkelsesværdigt landede Galaxy S23 Ultra på en femteplads og slog iPhone 14 Plus. En anden bemærkelsesværdig ting at notere var Galaxy Z Flip 4, der endte på tiende position og den eneste foldbare telefon på listen. Galaxy S23 (syv, Galaxy S23 Plus (ni), Galaxy S22 (tolv.) og Galaxy S21 FE (15.) landede også i top 15.

Endelig var Xiaomi 13 (13.) og HUAWEI Mate 50 (14.) de eneste ikke-Apple- eller Samsung-telefoner på denne liste over topflagskibstelefoner.

Under alle omstændigheder kan Samsung blive opmuntret af det faktum, at den slog en iPhone 14-model (omend iPhone 14 Plus). Men det menes, at det koreanske selskab forbereder sig på et svært 2. kvartal og derfor vil afholde en tidligere Unpacked-lancering for at levere et stærkt 3. kvartal.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.