En tredjedel af Apple og Google Apps er så forældede, at de kunne blive fjernet

pixalate-report-apps
Analytikerfirmaet Pixalates rapport siger, at "forladte apps" forsømt i to år eller mere omfatter en tredjedel af apps i begge butikker.

En ny rapport konstaterer, at 1,5 millioner apps i både Apples App Store og Googles Play Store ikke er blevet opdateret i to år eller længere og bliver skjult eller fjernet helt i henhold til de seneste ændringer i politikken.

Disse “forladte” apps udgør en tredjedel af de samlede app-kataloger i App Store og Play Store, ifølge rapporten fra analytikerfirmaet Pixalate. Googles butik havde omkring 869.000 apps, der var blevet forsømt i mere end to år, mens Apples butik havde omkring 650.000. Efter to år uden en opdatering er apps mere sårbare over for udnyttelser, og derfor har Google og Apple i de seneste måneder introduceret nye politikker, der straffer apps, der er forsømt af deres udviklere.

Hvis en app ikke er blevet opdateret i to år, vil den være skjult i Google Play Butik og vil ikke blive vist i søgeresultaterne. Apples politik for forældede apps er langt mindre klar, selvom mindst én udvikler sagde, at deres app ville blive fjernet, fordi den var mere end to år gammel.

Masser af apps er opdateret, ifølge rapporten, faktisk hele 68% af apps i begge butikker, eller over 3,1 millioner apps, er opdateret inden for de sidste to år. Apps, der er opdateres hyppigere, havde en tendens til at være dem med langt flere downloads: 84% af apps med over 100 millioner downloads var blevet opdateret i de sidste seks måneder.

About Anders Buhl 971 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.