Google Maps har endelig fået denne funktion på Android – iPhone-brugere har haft den i årevis

google maps

Google Maps ser ud til endelig at tilbyde vejrinformation i realtid på sin Android-version – en funktion, der allerede har været i iPhone-versionen i fire år.

Vi kan se, hvordan det ser ud takket være skærmbilleder taget af Telegram-brugeren bhusankumar2k2 og delt af besked-appens uofficielle Google News-gruppe. Som standard vises vejret som en beskeden chip, der flyder under venstre side af Google Maps hovedsøgelinje, og viser dig betingelserne og temperaturen for det område, du i øjeblikket kigger på i appen. Hvis du trykker på den, får du en mere detaljeret vejrudsigt, inklusive det forventede vejr i løbet af de næste par timer og en luftkvalitetsvurdering.

Som Google News’ administratorer antydede, fik Google Maps iOS-appen muligheden for at vise vejret på den aktuelt viste placering tilbage i september 2019. Men det er nu endelig kommet til Android-brugere, hvilket giver iPhone-brugere en ting mindre at glæde sig over.

Bedre sent end aldrig

Selvom Google er producenten bag Android, og uden tvivl ville foretrække, at folk bruger en Google Pixel frem for en iPhone, kan de ikke argumentere mod, at iPhones er det mest kendte smartphone-mærke på planeten. Derfor giver det stadig mening for Google at prioritere iOS-versionen af Maps, Chrome og andre apps for at undgå, at brugerne anvender en rivaliserende tjeneste. Selvom det er lidt af et mysterium, hvorfor det tog fire år at få denne funktion over til Android.

Google Maps har langsomt indsamlet andre nye funktioner i løbet af de sidste par måneder. Og der skulle også kommer flere i den kommende tid. Rygter om funktioner til Google Maps, som vi kunne se i den nærmeste fremtid, inkluderer mulig support til Live Activity-vejledninger i iPhone 15’s Dynamic Island og Google Assistant implementering.

About Anders Buhl 971 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.