Google Pixel 6-opdatering løser irriterende kamera- og tastaturfejl

Hvis din Google Pixel 6 har opført sig underligt på det seneste, så vil du blive glad for at høre, at Google lige har udsendt deres næste opdatering.

Virksomheden meddelte, at Google Pixel opdateringen – februar 2022 vil blive rullet ud til Pixel 6 og Pixel 6 Pro-enheder i løbet af de næste par uger. Dette skulle forhåbentlig få Pixel til at fungere, som den burde. Det er dog forbavsende, at disse fejl overhovet eksisterer i første omgang.

En af de mest irriterende fejl, der fik Pixel til at genstarte når man brugte kamera-appen, er tilsyneladende nu blevet fixet. Vi kan kun forestille os, hvor frustrerende det er, at ens telefon genstarter når man bruger kamera-appen, især da Pixel 6 er en af de bedste kameratelefoner og dermed ideel til det formål.

Et andet stort problem var, at tastaturet nogle gange dækkede over det, man prøvede at skrive. Dette er også blevet rettet i denne patch. Denne rettelse kommer også til ældre Pixel-telefoner, helt tilbage til Pixel 3a, hvis de kører Android 12.

Et par Bluetooth-relaterede problemer er også blevet løst. Uventede afbrydelser fra dine lydenheder og den overordnede kvalitet for visse typer lyd er henholdsvis blevet rettet og forbedret, hvilket vil være velkomne nyheder for alle, der kan lide at spille musik gennem et par gode trådløse hovedtelefoner eller nogle gode Bluetooth-højttalere.

Trods vi godt kunne lide Pixel 6 og Pixel 6 Pro, har Google ikke gjort et godt stykke arbejde med at holde deres software funktionel og pålidelig siden udgivelsen. Vi synes stadig, at begge Pixel 6-modeller hører til blandt de bedste telefoner generelt, men Google skal virkelig have styr på kvaliteten.

Det ville være utænkeligt at have en Samsung- eller iPhone-opdatering, der gør det svært at skrive, eller gør at kameraet for telefonen til at genstarte. Hvis Google ønsker at være med i superligaen, hvilket de har vist, at de er i stand til, så skal fejl som disse simpelthen ikke være til stede ved udgivelsen af de kommende udgivelser, herunder Pixel 6a og Pixel 7.

About Anders Buhl 971 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.