Google Pixel 8-begivenhed bekræftet den 4. oktober

Pixel 8 Pro

Pixel-fans skal sætte kryds i deres kalender den 4. oktober. Google har netop annonceret datoen for sin årlige Made by Google-hardwarebegivenhed, alt undtagen bekræftelse af nye enheder – inklusive Google Pixel 8 – kommer snart.

Den officielle invitation sendt til medierne den 30. august lyder: “Du er inviteret til en personlig Made by Google-begivenhed, hvor vi vil introducere de seneste tilføjelser til vores Pixel-portefølje af enheder.” Arrangementet finder sted i New York City, som det har gjort i år tidligere.

Ifølge invitationen starter Made by Google keynote kl. 10.00 ET / 7.00 PT. Baseret på Made by Google 2022 og Google I/O 2023 kan man forvente en livebegivenhed, der vil blive udsendt på Google Store-webstedet og Made by Google YouTube-kanalen.

Made by Google-invitationer ankommer en dag efter Apple-begivenheden i september var sat til den 12. september, hvilket sætter scenen for en efterårssæson fyldt med store produktmeddelelser.

Hvad vil Google annoncere den 4. oktober?

Google Pixel 8 og Google Pixel 8 Pro bliver hovednavnene ved Made by Google, hvor to af de bedste mobiler på markedet bliver opdateret. Udover forsendelse med Android 14 er der en del opgraderinger at forvente i forhold til Google Pixel 7-familien.

Ikke meget designmæssigt er blevet overladt til fantasien. Det uanmeldte Pixel 8 Pro-flagskib blev for nylig set på en Google Store-side, selvom billedet siden er blevet fjernet. Vi har dog set diverse af lækkede gengivelser og videoer, der viser enhederne. Det ser ud til, at telefonerne har flade skærme og rundere hjørner.

Med hensyn til ydeevne bør Google Pixel 8-serien få næste generations Tensor G3-chipsæt. Google vil næsten helt sikkert give detaljer om, hvordan dens interne chip er blevet forbedret i forhold til Tensor G2.

På den bærbare front er det sandsynligt, at vi vil se Google Pixel Watch 2. Sammenlignet med det originale Google Pixel Watch fra sidste år kan den nye model komme med en mere effektiv processor, forbedret batterilevetid og ultrabredbåndsunderstøttelse. Forbedrede wellness-funktioner er også blevet rygtet til Googles næste generations smartwatch.

Vi forventer ikke nogen enheder ud over Pixel 8-familien og Pixel Watch 2, men nye Google-øretelefoner er aldrig udelukkede. Virksomheden kunne også tease et produkt, der kommer på et senere tidspunkt, som de gjorde med Pixel-tabletten under den sidste Made by Google-begivenhed.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.