Nye AirPods er netop tippet til at komme til Apple Eventet – her er, hvad vi ved

AirPods Pro

Vi er kun et par uger væk fra Apple-begivenheden i september, og hvis man skal tro nye AirPods-rygter, kan det ende ud i produkter kun med USB-C.

Det skyldes, at Apple er indstillet til at afsløre opgraderede AirPods sammen med et medfølgende USB-C-opladningsetui den 12. september ifølge indsigt fra Bloombergs Mark Gurman. Ifølge Gurman planlægger Apple at præsentere forbedrede AirPods ved begivenheden sammen med den nye iPhone 15, som også rygtes at få et USB-C-stik.

Rapporten mangler specifikke detaljer vedrørende arten af disse opgraderede AirPods, så det er stadig ikke tydeligt, om det vedrører standard AirPods 3 eller AirPods Pro 2, eller endda begge dele. Der har også været rygter omkring en mulig AirPods Max 2.

Gurman og andre kilder havde tidligere foreslået, at AirPods Pro ville modtage en opdateret opladningsetui med USB-C-kompatibilitet senere på året. Bl.a. blev der fundet spor af nye AirPods og et frisk opladningsetui i koden hos iOS 16.4 i marts.

Et skift til USB-C ville ikke være den første midtvejsændring, Apple har foretaget i AirPods’ opladningsetui. I oktober 2021 blev MagSafe-opladning tilføjet til den originale AirPods Pro’s etui, mens alle andre funktioner blev efterladt uændrede.

Omfanget af eventuelle forbedringer eller ændringer ud over USB-C-opladningsetuiet til de opdaterede AirPods er fortsat usikkert. Tredje generation af AirPods blev introduceret i oktober 2021, efterfulgt af anden generation af AirPods Pro i september 2022. Da Apple kun opgraderer AirPods hvert tredje år eller deromkring, skal vi muligvis vente til næste år med at se en fuld opgradering.

Migrationen fra Lightning til USB-C er kommet efter, at EU har vedtaget lovgivning om at gøre USB-C obligatorisk på tværs af alle gadgets, inklusive mobiltelefoner, men også trådløse hovedtelefoner. Loven træder først i kraft i slutningen af 2024, men Apple ser ud til at få styr på sine produktlinjer tidligt.

About Anders Buhl 971 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.