Google Pixel 8 cover læk viser muligt design af nyt flagskib

Pixel-8-Pro

Designmæssigt var der ikke den store forskel mellem Googles Pixel 6 og Pixel 7 smartphones. Nye cover-gengivelser til den kommende Google Pixel 8 og Pixel 8 Pro fra MySmartPrice tyder på, at dette også vil være tilfældet med den tredje generation.

Begge de gennemsigtige coverdesigns viser et stort område, der er støbt til at passe til telefones karakteristiske kamerabjælke, hvor de vigtigste forskelle er, hvor brede linseudskæringerne er på hver.

Pixel 8-coveret viser et pilleformet hul på bagsiden, der ser ud til, at det vil være nok til, at to linser kan kigge igennem. Med Pixel 7 var det et 50MP, f/1.85 hovedobjektiv, understøttet af en 12MP, f/2.2 ultrabred sensor. Uanset om specifikationerne ændrer sig på nogen måde, ser det ikke ud til, at Google planlægger at tilføje et tredje kamera til blandingen.

Selvom MySmartPrice ikke kommer med nogen dimensioner, har vi hørt, at den almindelige Pixel 8 faktisk vil være lidt mindre end sin forgænger. Den rygtes at gå fra at have en 6,32-tommer skærm på Pixel 7 til en 6,16-tommer skærm på Pixel 8. Ikke en kæmpe forskel, men mærkbar – og bestemt nok til at sikre, at eksisterende Pixel 7-covers ikke vil passe.

Pixel 8 Pro-coveret har i mellemtiden en bredere pilleformet udskæring for komfortabelt at rumme et tredje objektiv. Mens Pixel 7 Pro havde sit tredje 48MP, f/3.5, 5x teleobjektiv siddende væk fra de to andre i en cirkulær udskæring, tyder tidlige gengivelser på, at den vil blive inkluderet i et bredere pille-område denne gang.

Den anden interessante ting at bemærke fra dette cover er udskæringen til højre for pille-formen. Den er større, end du ville have brug for til blot en blitz, som var i den position på Pixel 7 Pro, hvilket tyder på, at rygter om en ekstra mystisk sensor også er på vej. Om det er til makro, dybde eller noget helt andet er stadig uvidst.

Det er ikke overraskende, at Google ønsker at beholde den samme kameralinje, som er blevet et kendetegn for Pixel-telefonerne. Selvom det ikke er for alle, er det bestemt karakteristisk – og i en verden af sorte rektangler, der ligner hinanden, får det velkendte visir virkelig de seneste Pixels til at skille sig ud.

Den virkelige test vil være, hvordan Pixel 8 klarer sig, selvfølgelig, og i sidste måned fik vi et tidligt kig på den chip, der muligvis driver telefonen. Hvis det virkelig er Tensor G3, vil den have en Cortex-X3 på 3.09GHz, fire Cortex-A715-kerner på 2.65GHz, yderligere fire Cortex-A1510’ere på 2.1GHz og en Xclipse 930 GPU på 1.4GHz.

Disse specifikationer ville sandsynligvis sætte den lidt efter sine Qualcomm Snapdragon- og Apple A-serie-rivaler som med tidligere generationer, men det kan stadig være et solidt skridt fremad for serien som helhed.

Selvom Pixel 8-serien ikke forventes før til efteråret, kan vi få et tidligt kig på den allerede i næste måned. Google I/O 2023 starter den 10. maj, og udviklerkonferencen har tidligere vist tidlige glimt af kommende hardware – inklusive Pixel 7 og Pixel Watch sidste år.

About Anders Buhl 971 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.