HMD Global ønsker at bruge sit eget navn sammen med Nokias

Nokia smartphone

Nokia har en rig historie inden for telefonernes verden. De er kendt for adskillige legendariske telefoner som Nokia 3310, Nokia 6600 og Nokia N95. Desværre hoppede Nokia ikke tidligt med på Android-vognen, og dens telefonforretning blev solgt til Microsoft i 2014. Microsoft solgte rettighederne til Nokia-mærket til HMD Global i 2016 i ti år, og lige siden har HMD Global solgt Nokia -mærkede telefoner. Men det ser ud til, at vi snart kan se HMD Global-brandede smartphones sammen med Nokia-smartphones.

HMD Globals administrerende direktør Jean-Francois Baril annoncerede på sin LinkedIn, at virksomheden er ved at etablere et originalt HMD-brand. Dette HMD-mærke vil eksistere side om side med Nokia-enheder og “samarbejde med spændende nye partnere.”

Resten af annonceringen fremhæver virksomhedens mission. Den fremhæver også, at HMD Global udelukkende havde licensen til Nokia-telefonmærket i seks år.

Hvad kan du forvente med HMD-telefoner?

Indlægget har et par fingerpeg om, hvad du næste gang kan forvente af HMD-telefoner:

Kombineret med en fast forpligtelse til at levere højkvalitets, overkommelige mobile enheder til forbrugere over hele verden, er hver eneste af os hos HMD begejstrede for vores fremtid med at designe innovative produkter, der holder, reducere elektronisk affald, hjælpe folk med at beholde deres mobile enheder længere og har en positiv indvirkning på planeten.” (Oversat)

Det er klart, at virksomheden vil fortsætte med at arbejde på en bæredygtig retning for telefoner under HMD-mærket. Mærket har ikke afsløret sine partnere eller delt flere oplysninger om deres mærke og strategi.

Som Nokiamob.net fandt ud af, kunne dette være logoet, som vi kunne se på telefonerne:

HMDs licensaftale for Nokia-mærket udløber i 2026, ti år efter, at den er indgået. Så alt i alt ser det ud til, at de forbereder sig på tiden efter aftalen. Hvis virksomheden har til hensigt at lave prisvenlige telefoner, håber vi, at det laver nogle konkurrencedygtige nogle.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.