Intern test afslører, at Apple Vision Pro er for tung, Apple overvejer en løsning

Apple Vision Pro

Sony lavede WH-100XM4 af plastik, og de vejer 254g. Apple brugte førsteklasses materialer til AirPods Max, og de vejer 385 g. Tilsyneladende lærte Apple ikke lektien, og den $3.500 (24.000 kr.) dyre Apple Vision Pro skulle være blevet rimelig tung.

Bloombergs Mark Gurman rapporterer, at efter at Vision Pro blev afsløret, gav Apple flere af sine medarbejdere adgang til headsettet. Tidligere var det kun få udvalgte, der fik lov til at prøve den.

Denne bredere testpulje afslørede et problem – nogle fandt headsettet for tungt efter et par timers kontinuerlig brug. Vi kender ikke den nøjagtige vægt (Apple har aldrig offentliggjort et officielt nummer), men headsettet bruger førsteklasses materialer som aluminium og glas frem for plastik, som andre XR-headset bruger.

Apple har efter sigende en løsning klar, en rem, der går over brugerens hoved og hjælper med at sprede vægten. Problem løst? Ikke helt som Gurman rapporterer, da remmen ikke vil være inkluderet, fordi den ikke anses for væsentlig.

Hvis du gik glip af det i det indledende afsnit, koster Apple Vision Pro $3.500 (24.000 kr.). Og det er kun startprisen, før ekstraudstyr er inkluderet. Vi spekulerer på, hvor meget en simpel rem kan koste, i betragtning af hvor meget Apple opkrævede for Mac Pro-hjul).

Når vi taler om ekstramateriale, vil disse sandsynligvis omfatte korrigerende linser lavet af Zeiss, så folk, der bruger briller, kan bruge headsettet. Under alle omstændigheder er Vision Pro klar til at udkomme “tidligt næste år”, så Apple har masser af tid til at genoverveje, hvad der er vigtigt.

About Anders Buhl 971 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.