Apple forventer stor efterspørgsel efter iPhone 15 Pro

iPhone 15 Pro Max

iPhone 15-serien, og især iPhone 15 Pro, kunne blive meget nemmere at købe takket være, at Apple bestiller masser af skærme for at imødekomme efterspørgslen, siger en ny rapport fra DSCC’s David Naranjo (via 9to5Mac).

Som Naranjo rapporterer: “I perioden juni – juli forventes forsendelser af iPhone 15-skærme at være 100% højere end iPhone 14-serien i samme periode i 2022.” Dette passer med en tidligere påstand fra DSSCs Ross Young om, at Apple fyldte lagrene op med iPhone 15-skærme, selvom han ikke åbenlyst forudsagde en så stor stigning.

Procentdelen af skærme, der går til Pro-modellerne er også højere, siger Naranjo. “Med den nuværende blanding af skærmforsendelser til iPhone 15-serien tegner Pro-modellerne sig for en andel på 58% mod en andel på 43% for iPhone 14 Pro-modellerne i løbet af juni-juli-perioden,” skriver han og antyder, at Apple har lært fra sidst. år.

Sidste år var iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max tydeligvis de modeller, som tidlige købere ønskede, men var en mangelvare på grund af, at Apple overvurderede, hvor mange iPhone 14 og iPhone 14 Plus enheder de ville sælge. Ventetider for brugere, der ikke havde forudbestilt, var uger eller endda måneder lange indtil efter feriesæsonen det år, hvilket uden tvivl kostede Apple nogen ellers sikre salg.

Forbereder sig på stort salg

Vi har hørt rygter om, at vi i år kunne se flere end normalt opgradere deres iPhones til en iPhone 15-model. En del af det vil formentlig blive drevet af brugere, der er fristet af de nye rygter som USB-C-opladning, Dynamic Island og 48 MP hovedkameraer på tværs af alle modeller, plus en ny chip til Pro-modellerne og et periskop-telekamera til iPhone 15 Pro Maks.

Bortset fra ny hardware kan en “supercyklus” af opgraderinger også skyldes, at brugere af ældre iPhones venter med at opgradere i længere tid end forventet. Det giver mening at holde på iPhones så længe som muligt i betragtning af Apples generøse iOS-opdateringsplan og den relativt langsomme opgraderingshastighed mellem generationerne. Men med modeller som iPhone X bekræftet, at de ikke får dette års store iOS 17-opdatering, kan det være opgraderingstid for flere end normalt.

Denne rapport om Apple, der forbereder sig på en større efterspørgsel end normalt ved lanceringen, er derfor en stor lettelse for dem

About Anders Buhl 971 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.