iOS 17-opdatering burde hjælpe med at fixe iPhone 15-overophedning

iPhone 15 farver

Apple har reageret på de mange rapporter om overophedning af de nye iPhone 15 og iPhone 15 Pro-telefoner.

Virksomheden insisterer på, at problemet ikke er hardwarerelateret, på trods af at nogle tidligere har spekuleret i, at titaniumskallen og den nye A17 Pro-chip på Pro-telefonerne kan være ansvarlige for i det mindste nogle af tilfældene. I stedet, siger Apple, er det relatere til tre forskellige software forhold.

“Vi har identificeret et par forhold, som kan få iPhone til at blive varmere end forventet,” skrev virksomheden i en erklæring, delt af MacRumors.

For det første kan telefonen “føles varmere i løbet af de første par dage efter opsætning eller gendannelse af enheden på grund af øget baggrundsaktivitet.” Dette er et standardråd med enhver telefon: Hvis du sætter den op for første gang, er den sandsynligvis i gang med at opdatere indstillinger, downloade opdatering eller generelt arbejde i baggrunden – noget der øger presset på telefonen, hvis du i forvejen bruger den til noget andet imens.

iOS 17-opdatering kommer

“Vi har også fundet en fejl i iOS 17, som påvirker nogle brugere og vil blive behandlet i en softwareopdatering,” fortsætter Apple. Virksomheden gjorde det klart over for Forbes, at de ikke vil begrænse ydeevnen for at bringe temperaturerne ned, hvilket er gode nyheder for købere, der har kæbt den på baggrund af dens rå hastighed.

Endelig, siger Apple, er der en håndfuld specifikke tredjepartsapps, hvor opdateringer “får dem til at overbelaste systemet.” Firmaet har tjekket et par stykker: Uber, Asphalt 9 og Instagram, og Apple siger, at de “arbejder med disse app-udviklere på rettelser, der er i færd med at rulle ud.” Faktisk ankom Instagrams opdatering til dette den 27. september.

De specifikke tredjepartssoftwareproblemer kan forklare, hvorfor nogle brugere klagede over overophedning, mens andre tilsyneladende var upåvirkede.

Så forhåbentlig vil vi se iPhone 15-telefoner køle ned i løbet af den næste uge eller deromkring, efterhånden som de indledende opsætningsaktiviteter er færdige, apps bliver patchet, og iOS bliver rettet.

About Anders Buhl 971 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.