Samsung bekræfter lancering samme dag som Pixel 8, sandsynligvis til Galaxy S23 FE

Samsung-Galaxy-S23-FE-launch-teaser

Samsung har arbejdet på Galaxy S23 FE i mange måneder nu, og der har været snakket om dens udgivelsestidspunkt i evigheder efterhånden, uden nogen konkret dato. Vi er glade for at se denne telefon, da den kunne være en god mulighed som en billigere flagskibsdræbertelefon. Virksomheden forbereder sig endelig på at lancere telefonen, hvis man skal tro de seneste teasere.

Samsung Indien har opdateret sin X (tidligere kendt som Twitter) kontos overskrift med et teaser-billede. Teaseren inkluderer en kameraopsætning, der er blevet forbundet med signaturkameraopsætningen hos Samsungs flagskibe, sammen med taglinen “The new epic.” Yderligere nævnes det, at den lanceres den 4. oktober.

Alt dette samlet er et klart hint mod lanceringen af Galaxy S23 FE. Samsung forventes også at lancere Galaxy Tab S9 FE og Galaxy Tab S9 FE Plus samt Galaxy Buds FE, selvom det ikke umiddelbart er klart, om alle enhederne vil blive lanceret på tværs af alle regioner.

Galaxy S23 FEs lancering kommer sideløbende med en meget travl periode for smartphone-entusiaster, ofte omtalt som “Techtember” og “Techtober”, da flere virksomheder planlægger meget vigtige udgivelser og meddelelser i disse to måneder af september og oktober. Dette hjælper dem med at få et spændende produkt ud i tide før udsalgssæsonen og helligdage.

Google har også bekræftet lanceringen af Pixel 8-serien den 4. oktober, så Galaxy S23 FE vil direkte forsøge at stjæle noget opmærksomhed fra Google. Men vil det lykkes? Det finder vi ud af om to dage.

About Anders Buhl 973 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.