Stort læk afslører alt om Galaxy Tab S9 FE-serien

Samsung-Galaxy-Buds-FE-Galaxy-S23-FE-Galaxy-Tab-S9-FE

Samsung har altid promoveret deres Galaxy Tab S9-serie som den bedste Android-tablet, og de har også noget at have det i. Men de er også prissat derefter, og Tab S-serien passer muligvis ikke til alle brugere. Samsung ser ud til at være opsat på at tilbyde flere valgmuligheder til købere med Galaxy Tab S9 FE-serien. Den seneste lækage på disse nye tablets viser nu alle specifikationer, design og mere.

Denne nye læk kommer til os fra WinFuture. Ifølge denne lækage vil Galaxy Tab S9 FE have en 10,9-tommer LCD-skærm med en opløsning på 2.304 x 1.440 pixels og et 16:10-format. Den vejer 524 g og har et 8.000 mAh batteri. Den forventes at komme i 6 GB RAM + 128 GB internt lager og 8 GB + 256 GB varianter.

Den større Galaxy Tab S9 FE Plus vil have en større 12,4-tommer LCD med en opløsning på 2.560 x 1.600 pixel. Den vejer 628g og har et 10.090 mAh batteri. Det forventes at komme i 8GB + 128GB og 12GB + 256GB varianter. Overraskende nok, skulle det kun være denne større Plus-model, der kuunne understøtte S Pen, selvom billederne også viser en S Pen med den almindelige tablet.

På indersiden forventes begge tablets at få en Samsung Exynos octa-core chip med en maksimal clockhastighed på 2,4 GHz. Begge tablets siges at komme med microSD-udvidelsesmuligheder på op til 1TB. De siges også at være IP68-klassificeret for vand- og støvafvisning. Andre almindelige specifikationer inkluderer Bluetooth 5.3, Wi-Fi 6 og en valgfri 5G-variant. Mærkeligt nok er der dog ingen NFC på disse tablets.

Hvad angår kameraerne, har begge tablets et 8MP primært bagkamera og et 12MP frontkamera. Galaxy Tab S9 FE Plus-varianten vil også have et 8MP ultrabredt kamera på bagsiden.

Disse nye tabletter forventes at blive lanceret i farverne grå, mynte, sølv og lavendel. Samsung forventes at lancere denne tablet-serie sammen med Galaxy S23 FE og Galaxy Buds FE den 4. oktober.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.