Opdaterede OnePlus 12-gengivelser giver os et bedre kig på 2024-flagskibet

OnePlus-12

Tilbage i juli gav gengivelser baseret på virkelige billeder af en testprototype os potentielt vores første kig på den kommende OnePlus 12. Nu er en håndfuld nye gengivelser dukket op og viser, at der har været nogle ændringer siden da.

Outlet MySmartPrice – i samarbejde med den produktive tipster OnLeaks – har vist nogle nye gengivelser af OnePlus 12. I modsætning til tilbage i juli, hvor der kunne have været flere prototyper, er disse gengivelser baseret på virkelige billeder af forproduktionsenheden.

I den tidligere lækage så vi en enhed med mange af de samme designsignaler som OnePlus 11. Der var dog en bemærkelsesværdig forskel – inkluderingen af et periskop-zoomkamera. LED-blitzen var også flyttet uden for kameraøen, sandsynligvis på grund af pladsmangel.

I disse nye gengivelser ser det ud til, at virksomheden besluttede at gå tilbage til den gamle opsætning med primær, ultrabred og telefoto. Du kan dog se, at LED-blitzen stadig sidder på ydersiden af kameraøen. Det ser ud til, at dens sted er blevet optaget af et ukendt komponent.

Noget andet, der vil hjælpe med at adskille OnePlus 12 fra OnePlus 11, er selfie-kameraet, der vises øverst i midten i stedet for i venstre hjørne. Og bagsiden af enheden ser ud til at have en sort sandstensfinish, i modsætning til den glatte glasbagside på 11’eren. Hvad angår alt andet, ser det ud til, at OnePlus spiller sikkert og holder sig tæt på designsproget fra sidste år.

Baseret på tidligere lækager og rygter forventes denne telefon at have en 6,7-tommer OLED-skærm med en 120Hz opdateringshastighed. Den kunne også modtage Qualcomms næste generations processor, Snapdragon 8 Gen 3. Den chip kan være ledsaget af 16 GB LPDDR5X RAM og 256 GB lagerplads baseret på UFS 4.0-standarden.

Det forlyder, at OnePlus 12 kunne lanceres i år i Kina i december. Vi kan dog blive nødt til at vente til februar 2024 på den globale udgivelse.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.