Fra batteri til titanium-design, Galaxy S24 Ultra-lækage afslører nøglespecifikationer

Der er komme flere og flere lækager de seneste måneder, når det kommer til den kommende Galaxy S24-serie og en betroet tipper har nu delt en liste over tilsyneladende Galaxy S24 Ultra-specifikationer.

Yogesh Brar har offentliggjort Samsung Galaxy S24 Ultra-specifikationer på X, og de fleste af specifikationerne er stort set ens med Galaxy S23 Ultra.

Mere specifikt siger Brar, at du kan forvente en 6,8-tommer QHD+ LTPO OLED-skærm (120Hz), et 12MP selfie-kamera, et 5.000mAh batteri med 45W opladningshastigheder og One UI 6 ovenpå Android 14.

Der er dog et par andre specifikationer, der er værd at påpege. For det første hævder lækeren, at du får et Snapdragon 8 Gen 3-chipsæt, uden at nævne en Exynos-variant. Dette er i tråd med en nylig lækage, der peger på, at Ultra-versionen kun er tilgængelig med en Snapdragon SoC.

Det hævdes også, at Samsung-telefonen vil have et titanium-design, hvilket afspejler en påstand fra lækkeren Ice Universe i august. Endelig hævder Brar, at du får et 200MP+12MP+50MP+10MP bagkamerasystem. Især 50MP-sensoren er tilsyneladende i tråd med en nylig rapport om, at S24 Ultra får et 50MP 3x-kamera.

Uanset hvad, så ser det ud til, at Samsungs Ultra-telefon får et par bemærkelsesværdige opgraderinger i 2024. Men du bør umiddelbart ikke forvente de helt store ændringer hele vejen rundt.

About Anders Buhl 973 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.