Samsung Galaxy S22 Ultra gengivelse af nyt Olympus-kamera

(Billede kredit: Technizo Concept/LetsGoDigital)

En række konceptdesign viser, hvordan Samsung Galaxy S22 Ultra designet med hjælp fra Olympus kunne se ud.

Disse gengivelser, lavet af grafisk designer Technizo Concept for LetsGoDigital, er baseret på nylige rapporter, at Samsung og Olympus arbejder samme på Galaxy S22. Udsigten til, at Samsung og kamerafirmaet går sammen, er spændende, især når man tager andre rygter om Galaxy S22 kameraet og designet i betragtning.

Det er svært at misse 200MP Olympus-kameraet på disse billeder. Mens et kamera med denne opløsning lyder absurd, er der allerede rygter om, at Samsung arbejder på et 200MP kamera. Faktisk er det muligvis allerede produktionsklar baseret på rygter fra ZTE Axon 30 Pro, der bruger et Samsung-produceret kamera med denne opløsning.

(Billede kredit: Technizo Concept/LetsGoDigital)

Samsung fremstiller allerede det enorme 108MP kamera, du finder i flere flagskibstelefoner, hvilket hjalp Galaxy S21 Ultra til toppen af vores bedste kameratelefonguide. Et 200MP kamera ville være en logisk udvikling af denne megapixelfokuserede fotograferingsfilosofi, uanset om Olympus er involveret eller ej.

Kilden bag rygterne ved ikke, hvad det påståede Olympus / Samsung-partnerskab vil indebære. Baseret på partnerskaber mellem OnePlus 9-serien og Hasselblad, Huawei Mate 40 Pro og Leica såvel som mange andre, vil det sandsynligvis involvere hjælp med farvenøjagtighed og efterbehandling for at få billeder til at ligne de motiver, de har taget.

Formuleringen af rygterne giver muligheden for, at en specialudgave af Samsung Galaxy Z Fold 3 bliver den første telefon, der får et Olympus-forbedret kamerastativ. Denne forventes at blive udgivet i efteråret i år, væsentlig tidligere end Galaxy S22. Mens Galaxy S-linjen historisk har været mere fokuseret på fotografering end Samsungs foldbare model, lyder en foldetelefon i begrænset udgave som en imponerende platform at afsløre et større firma-partnerskab med.

(Billede kredit: Technizo Concept/LetsGoDigital)

Resten af designet minder om den nuværende Samsung Galaxy S21-serie. Det er mest tydeligt i kameradelen, der flyder over kanten. Men også skærmens fladhed er noget, Samsung har bevæget sig tilbage til efter at have forfulgt buede kanter.

En helt anden funktion vi kan se, er S Pennen, som også er kompatibel med Galaxy S21 Ultra. Den blev ellers tidligere kun fundet på Samsung Galaxy Note 20-serien og tidligere Note-telefoner.

Galaxy S22 vil sandsynligvis lanceres næste januar eller februar, hvis man går ud fra Samsungs tidligere produktudgivelser. Vi ved måske tidligere end det, om Samsung og Olympus går sammen i et samarbejde.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.