Samsung Galaxy S23 Ultra kommer med et selfie-kamera i lavere opløsning

Samsung Galaxy S23

Lige siden den første Galaxy S20 Ultra har premium-medlemmet i S-serien altid haft et 40MP selfie-kamera, men næste år kunne tingene endelig ændre sig. Den seneste rapport fra GalaxyClub hævder, at vi muligvis vil se en ny sensor med lavere opløsning i Galaxy S23 Ultra, der kommer i februar 2023.

Ifølge tidligere lækager får Galaxy S23 og S23+ endelig et nyt, opgraderet selfie-kamera. De vil angiveligt skifte 10MP selfie-kameraet ud med et 12MP, og S23 Ultra vil få nøjagtig den samme 12MP-sensor.

I første omgang kan dette virke som en opgradering til S23 og S23+, men en nedgradering til Ultra. Men som de fleste af jer ved, er pixelantal ikke alt, så vi kan faktisk få en bedre overordnet billedkvalitet. Og måske, får vi endelig autofokus foran. Vi kan håbe, ikke?

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.