Samsung Galaxy S24 Ultra-farver lækket – vi kunne se nogle interessante valg

Samsung Galaxy S24 Ultra

Farvemuligheder til Samsung Galaxy S24 Ultra kunne omfatte nogle sjove nye valg ifølge lækker Ross Young, men vil stadig tilbyde nogle mere standard muligheder for dem der foretrækker en lidt mere neutral stil.

Young forklarer i et opslag på Twitter/X, at der vil være fire grundlæggende farvevalg til Galaxy S24 Ultra: Sort, Grå, Violet og Gul. Han tilføjede senere, at Orange, Lyseblå og Lysegrøn også vil blive tilbudt som online eksklusive farver, kun tilgængelige fra Samsung selv. Han fortalte også en bruger, at den grå mulighed specifikt kunne være “titanium grå”, hvilket tyder på en mere specifik nuance.

Lige nu kan du købe en Galaxy S23 Ultra i Phantom Black, Green, Lavender eller Cream, med Graphite, lime, Sky Blue og rød som online-eksklusive muligheder. Violet og gult lyder meget mere dynamisk end lavendel og creme er, men for brugere, der foretrækker de subtile sorte og grønne muligheder på den nuværende Ultra Samsung-telefon, lyder sort og gråt som naturlige efterfølgere.

Muligvis også nogle Galaxy S24-farver

Samsung tilbyder normalvis de samme standard Galaxy S-farver og Ultra-modelfarver. For eksempel er Galaxy S23 og Galaxy S23 Plus tilgængelige i de samme fire standardfarver som S23 Ultra. Så selvom vi ikke har et eksplicit rygte om farverne for Galaxy S24 eller Galaxy S24 Plus, vil det sandsynligvis være et sikkert bud at antage, at de fleste, hvis ikke alle, af disse lækkede farver vil komme til de billigere modeller.

Med den sandsynlige lancering af Galaxy S24-serien, der kommer i januar eller februar næste år, har vi masser af tid til flere rygter endnu. Forhåbentlig vil vi i den nærmeste fremtid se nogle læk-baserede gengivelser udgivet online, som vil hjælpe med at bekræfte denne farvelækage.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.