Samsung lancerer muligvis foldbare telefoner i mellemklassen næste år

Samsung Galaxy Z Fold 5 og Galaxy Z Flip 5

Samsung var den første store smartphonemærke, der tilbød en foldbar telefon, men dens foldbare enheder har altid været meget dyre. Nu ser det ud til, at virksomheden endelig kan tilbyde billigere enheder i 2024.

Analysefirmaet TrendForce rapporterer, at Samsung planlægger at lancere mellemklasse foldbare telefoner i 2024, med henvisning til forsyningskædekilder.

Firmaet afslørede ikke flere detaljer om disse enheder. Ikke desto mindre har vi allerede set de første foldbare telefoner i mellemklassen blive lanceret i 2023, nemlig TECNO Phantom V Flip og Motorola RAZR 2023.

Hvordan ville mellemklasse Galaxy foldbare modeller se ud?

TECNO- og Motorola-telefonerne adskiller sig fra flagskibsfoldbare telefoner ved at tilbyde mellemklasse chip, ingen trådløs opladning, ingen vandafvisning, små dækskærme og middelmådige kameraer. S

Vi forventer derfor, at en fremtidig mellemklasse Galaxy Z Fold eller Galaxy Z Flip-enhed vil indgå lignende kompromiser for at nå en mere spiselig pris. Vi gætter også på, at Samsung ville skifte til en plastik i stedet for glas på en evt. billig Flip eller Fold.

Dette ville dog ikke være første gang, vi har hørt om en Galaxy foldbar i mellemklassen. Vi hørte rygter om en Galaxy Fold FE-model tilbage i 2020, men det skete åbenbart aldrig. Men det virker som det logiske næste skridt for Samsung, hvis de ønsker at bevare sin markedsandel i segmentet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.