Tinder ID-bekræftelse lader dig bevise, at du er den, du siger, du er

ID-verifikation blev lanceret i Japan tilbage i 2019, og snart rammer den Tinder-apps i resten verden.

Online dating er blevet det nye normale, men det betyder ikke, at det altid er sikkert. For at få dig til at føle dig mere tilpas, så kommer Tinder ID-verifikation ud til sine brugere i hele verden. Funktionen er præcis det, navnet antyder: Tinder -brugere kan bruge offentlige eller andre officielle ID’er til at vise, at de helt sikkert er, hvem de siger, de er i appen.

Læs også: Instagram kommer med ny beskyttelse mod chikane

Tinder siger, at funktionen, der blev lanceret i Japan tilbage i 2019, vil blive rullet ud i hele verden i de “kommende kvartaler”, og at den vil “begynde” som frivillig, undtagen i lande, hvor en sådan funktion er lovpligtig. Tinder bruger allerede en fotobekræftelsesfunktion, hvor nye brugere kan tage en række billeder med selfiekameraet, så appens algoritme kan se, at du er den person, du præsenterer dig selv som på din profils fotos.

Online dating er den primære måde, nye partnere mødes på, ifølge Stanford. Universitetets forskning fandt ud af, at 39% af nye par mødes via online datingplatforme. Alligevel er svindel og fare ikke ualmindelige. En ud af fem unge kvinder oplevede seksuel chikane via online platforme, ifølge PEW Research.

ID -verifikation er den nyeste af mange sikkerhedsfunktioner, der er blevet introduceret af Tinder. Andre inkluderer Bio Guidance, som rådgiver brugere om indhold, der kan være upassende på deres profil-bios (f.eks. Herunder deres telefonnummer), Traveler Alert, som giver LGBQT+ brugere mulighed for at skjule deres profil, når de rejser til fjendtlige områder og “Are You Sure?” pop-up, som gør brugere opmærksomme på potentielt stødende indhold i en besked, de er ved at sende.

“Vi ved, at mange steder i verden og inden for traditionelt marginaliserede samfund kan folk have gode grunde til, at de ikke kan eller ikke vil dele deres rigtige identitet på en online platform,” siger Tracey Breeden, VP for Sikkerhed og det sociale område hos Match Group, der ejer Tinder. “At skabe en rimelig løsning til ID-verifikation er et udfordrende, men kritisk sikkerhedsprojekt, og vi ser på lokalsamfund såvel som eksperter for at få forbedre vores tilgang.

Læs også: Bedste telefoner lige nu

About Anders Buhl 973 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.