5 grunde til at købe OnePlus Buds 3 over AirPods Pro 2

5 grunde til at købe OnePlus Buds 3 over AirPods Pro 2

Apples AirPods er utvivlsomt ikoniske, der har revolutioneret trådløse øretelefoner. Med tiden, som trådløse øretelefoner blev mere mainstream, har mange andre virksomheder fulgt Apples eksempel med designet af knopperne med korte stilk samt tilføjelse af flere funktioner som rumlig lyd og avanceret aktiv støjreduktion (ANC).

Til trods for at have prøvet adskillige modeller, har jeg og andre lydentusiaster sjældent fundet grund til at bevæge os væk fra AirPods. Men efter at have testet OnePlus’ tredje trådløse model, OnePlus Buds 3, har jeg nu bevæget mig ud af Apples lukkede system. Disse øretelefoner tilbyder komfort, kvalitet og en overkommelig pris på kun 800 kr. Der er faktisk tre specifikke aspekter ved OnePlus Buds 3, som jeg foretrækker frem for Apples premium model, selvom AirPods stadig har fordelene på visse områder.

Selvom OnePlus Buds 3 har droppet “Pro”-titlen, som tidligere modeller havde, fremstår disse budgetvenlige øretelefoner overraskende luksuriøse. Det er også forfriskende at se et par øretelefoner, der tilbyder farver udover de klassiske hvide eller sorte, idet de fås i flotte blå og mellemgrå nuancer. Mens Apples AirPods Pro 2 uden tvivl er komfortable, diskrete og lyder fantastiske, kommer de til en høj pris. Derfor er OnePlus Buds 3 ikke bare et værdigt alternativ, men også et imponerende sæt øretelefoner i sig selv, som fortjener anerkendelse – og måske dine 800 kr.

1. Du vil have prisvenlig aktiv støjreduktion

OnePlus Buds 3 test

Den måske mest populære spec, der enten kommer med hver ny øretelefonudgivelse eller modtager en opgradering med hver udgave, er ANC (aktiv støjreduktion). Det kommer dog normalt til en markant pris. Til 800 kr. fik OnePlus Buds 3 mig til at investere fuldt ud i min lyd og næsten farligt uvidende om mine omgivelser i København.

Jeg sluttede endda OnePlus Buds 3 til min Galaxy og AirPods til min iPhone og fandt ærligt talt, at det var svært at se en forskel med hensyn til støjreducerende evner. Når det kom til den overordnede lydkvalitet, lød OnePlus Buds 3 en smule mere tynd, men de leverede uden tvivl med hensyn til stilhed.

Og mens AirPods Pro 2 kan prale af et prisskilt på 2.199 kr., er OnePlus Buds 3 $1.400 kr. mindre til kun 800 kr., hvilket er et fantastisk startniveau for en premium-funktion.

Transparency mode er også imponerende, hvilket tydeligvis giver mig mulighed for at forblive i harmoni med mine omgivelser – især ved lavere lydstyrke.

2. Nemmere berøringskontrol

AirPods Pro 2’erne introducerede en af mine yndlingsfunktioner med touch-kontroller på stammen. De kræver dog en smule pres for fuldt ud at reagere og fungerer bedst, når du bruger din pegefinger bag stilken og trykker din pegefinger fast på stammen. OnePlus’ kontroller er dog en smule mere følsomme uden at være det overdrevent. Derudover er kontrollen ikke på stilken, men på toppen, hvilket giver en mindre akavet kontrol.

3. En mere tætsiddende pasform

Ligesom AirPods har OnePlus Buds 3 bløde silikonespidser, der sidder tæt i øret. Med en rundere i modsætning til en fladere form er OnePlus Buds 3 ikke omfangsrige, men hviler i stedet perfekt mod et bredere område af mit øre og reducerer derfor det opbyggede tryk, som jeg ofte oplever med AirPods. Derudover ser ørespidserne ud til at passe endnu dybere i mit øre, hvilket holder dem mere stabile.

4. Du vil have en friskere stil

Nok en del af det, der gør AirPods ikoniske, er det slanke, helt hvide design, der spænder fra den tidlige generation af Apple earpods med ledning hele vejen til den nyeste AirPods Pro 2 med USB-C. Selvom det er en genial markedsføringstaktik fra Apple, kan konsistensen også føles overflødig. OnePlus Buds kommer i en Metallic Grey, som er en flot neutral, der nemt passer til alle outfits, men mere modigt alternativ til Apples helt hvide. Derudover er der Splendid Blue-farve, som virkelig springer i øjnene på en god måde. Det er bare sjovt nok at tilføje lidt farve, men de metalliske stilke gør dem perfekt subtile, hvor folks hoveder ikke drejer, når de er i mine ører. Kort sagt er de en standout uden at få det til at føles, som om jeg skiller mig ubehageligt ud.

5. Længere batterilevetid

OnePlus siger, at Buds 3 får 44 timers spilletid med ANC slukket i opladningsetuiet, og det synes jeg ikke er rigtigt. Jeg tror, den har mere. Jeg er gået en uge i træk ved at bruge OnePlus Buds 3 som min primære afspiller uden at skulle oplade dem.

Batterilevetiden på mine øretelefoner holder problemfrit i 60 minutter hver dag, hvor jeg skifter mellem aktiv støjreduktion (ANC) og transparenstilstand. Typisk går der omkring en uge, og nogle gange lidt mere, før jeg modtager en notifikation om lavt batteri. Selv når denne advarsel dukker op, har jeg stadig 15-30 minutters henstandsperiode, hvor jeg kan udnytte batteriet fuldt ud. Selvom min AirPods Pro 2 har en god batterilevetid, overgår OnePlus Buds 3 dem ved at holde over en uge på en enkelt opladning.

About Anders Buhl 977 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.