Apple arbejder muligvis stadig på en funktion, Android-telefoner har haft siden 2018

iPhone 14 Pro Max anmeldelse

Apple er ikke fremmed for at bruge ideer fra Android, som for eksempel Registrering af ulykke. En anden Android-funktion, Apple angiveligt har været interesseret i, er omvendt opladning. Et nyt rygte tyder på, at Apple ønskede at frigive funktionen sidste år, men arbejder stadig på det.

Ifølge 9To5Macs kilder, der angiveligt er bekendt med sagen, ønskede Apple at debutere omvendt opladning med lanceringen af iPhone 14. Rygtet antyder, at funktionen ville have været eksklusiv til iPhone 14 Pro, men virksomheden løb ind i tekniske forsinkelser, der fik dem til at misse deadlinen til masseproduktion.

Omvendt opladning blev først introduceret til Android gennem Huawei Mate 20 Pro i 2018. Det er siden blevet udvidet til en række Android-enheder, som årene er gået.

Apple havde angiveligt planer om at adoptere funktionen i 2019. Dette blev opdaget under en gennemgang af iPhone 11 Pro Max, som havde en deaktiveret omvendt opladningsfunktion. Dette rygte fortsatte med iPhone 12, efter at en ansøgning fra Federal Communications Commission (FCC) afslørede, at iPhone 12 havde trådløs opladningshardware, men omvendt opladning var inaktiv.

Det var dog angiveligt ikke kun iPhone, der antydede Apples ønske om at implementere funktionen. MagSafe-batteripakken til iPhone 12 antydede det også. Ifølge 9To5Mac ville batteriet have modtaget strøm fra smartphonen, når iPhone 12 var tilsluttet.

Rapporten bemærker også, at Apple kunne forsinke funktionen igen eller blot annullere den. Det ser ud til, at teknologigiganten har haft svært ved at løse udfordringerne med varmestyring og opladningshastigheder.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.