Apple Watch Ultra 2 og Series 9 får muligvis ny pulsmåler

Hvilket Apple Watch har jeg Sådan identificerer du din Apple Watch-model

En ny optisk pulsmåler vil være blandt Apple Watch Series 9 og anden generation af Apple Watch Ultra-opgraderingerne ved Apples Wonderlust-begivenhed i morgen. I hvert fald ifølge Bloombergs Mark Gurmans detaljerede rapport om alt, hvad han forventer at se, når Tim Cook går på scenen i Cupertino.

Ifølge Gurman vil ændringerne til Apples nye wearables fokusere på “hastighed, effektivitet og nøjagtighed” takket være en fjerde generation optisk pulsmåler og en ny U2 ultrabredbåndschip for en forbedret Find My-oplevelse. U2-chippen vil være den første forbedring af Apples ultrawide-band-teknologi, siden U1 blev introduceret med iPhone 11 Pro tilbage i 2019. U2’erne forventes også at gøre det til iPhone 15 og iPhone 15 Pro. I mellemtiden ved vi ikke, hvilke ændringer den nye pulsmåler vil tilføje ud over blot bedre nøjagtighed under træning.

Mens måler- og komponentopgraderinger vil tilføje funktionalitet og nøjagtighed til wearables, er Gurman overbevist om, at ydeevne vil være det store salgsargument i år. Han hævder, at Apple vil fremvise “store gevinster i behandlingshastighed”, fordi urene vil få deres første nye chip siden Series 6 i 2020.

Et yderligere skub for at gøre Apple Watch mere miljøvenlig betyder også, at der er ændringer på vej. Apple menes at eksperimentere med et skift til 3D-printede enhedshylstre, mens de også bevæger sig væk fra silikone-urremme.

Størrelse betyder noget

Selvom der er ændringer på vej, vil flere ting forblive det samme. Apple Watch Series 9 forventes at beholde sine nuværende størrelser på 41 mm og 45 mm, mens Apple Watch Ultra 2 fortsat vil være tilgængelig i en enkelt 49 mm størrelse.

Begge forventes at beholde det samme ydre design som deres forgængere, hvilket baner vejen for, at Apple Watch X kan ændre i tingene til næste år.

Vi behøver ikke vente længe for at finde ud af, hvordan den næste generation af Apple Watch vil forme sig. Apples september-begivenhed er planlagt til at begynde i morgen, den 12. september.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.