Apples seneste opdatering skulle løse iPhone 15 Pros overophedningsproblem

iPhone 15 har kun været ude i et par uger, men den har allerede akkumuleret nogle alvorlige problemer. Og øverst på listen er en fejl, der ser ud til at få iPhone 15- og iPhone 15 Pro-modeller til at overophedes, mens de udfører selv de mest hverdagsagtige opgaver.

Hvis du er plaget af en alt for varm iPhone, skulle en rettelse nu være tilgængelig. Som rapporteret af Bloombergs Mark Gurman, har Apple udgivet en softwareopdatering, der sigter mod at tackle overophedningsproblemet. For at installere rettelsen skal du downloade iOS 17.0.3 på din iPhone 15.

Vi har ventet på denne rettelse i et par dage nu, så det er godt at se, at den er ankommet relativt hurtigt. Apple sagde, at de havde identificeret årsagen til overophedningen i en erklæring den 30. september, så det har været mindre end en uge for dem, der har ledt efter en løsning. Ikke ideelt, men tingene kunne have været værre.

Hvad får iPhone 15 til at overophedes?

Da nyheden først lanceredes om, at iPhone 15 og 15 Pro-modellerne uventet blev varmet op, var der masser af teorier. Nogle pegede på A17 Pro-chipsættet, der driver den nye iPhone 15 Pro og iPhone 15 Pro Max, selvom det ikke ville forklare, hvordan iPhone 15- og iPhone 15 Plus-modellerne overophedes, da de er drevet af det ældre A16 Bionic-chipsæt.

Andre gav det nye titaniumstel skylden og mulige problemer med det nye design, der kompromitterede telefonens evne til at sprede varme. Igen, ikke umuligt på nogen måde, men det ville ikke forklare, hvordan iPhone 15 og 15 Plus-modellerne overophedes. Ingen af dem har det nydesignede titanium-hus fra Pro- og Pro Max-modellerne.

I sidste ende lagde Apple skylden for overophedningen på nogen problemer i softwaren. I en kommentar til MacRumors sørgede Apple først for at fremhæve, at din telefon naturligt kan “føles varmere i løbet af de første par dage efter opsætning eller gendannelse af enheden på grund af øget baggrundsaktivitet.” Men de påpegede også, at der er en iOS 17 fejl, der forårsager problemet på nogle enheder, og der er tredjepartsopdateringer fra apps som Uber, Asphalt 9 og Instagram, der forårsager yderligere problemer.

Uanset hvilken telefon der lider af problemet, bør den seneste rettelse fra Apple bringe temperaturen tilbage til normal for de fleste.

About Anders Buhl 971 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.