Bang & Olufsen har netop afsløret en fantastisk Sonos Move-konkurrent til 7.499 kr.

Beosound A5
Kilde: Bang & Olufsen

Selvom denne højttaler muligvis er noget dyrere end nogen af vores valg af de bedste Bluetooth-højtalere, gør det den ikke mindre smuk.

Bang & Olufsen har afsløret Beosound A5, en virkelig fantastisk bærbar Bluetooth-højttaler, der har et design, der minder lidt om en picnickurv. Alt sammen for mere end det dobbelte som Sonos Move, der sælges til 3.399 kr. Men i stedet for vin og oste indeni, har den en 5,25-tommer bashøjttaler, to 2-tommer mellemtone-drivere og en 1,75-tommer diskanthøjttaler, der producerer 360-graders rumlig lyd med 280 W effekt.

Det er ikke alt, der er inde i Beosound A5. Den bærbare højttaler kommer fyldt med funktioner fra en IP65-vandtæt klassificering (kan klare noget vand, men smid den ikke i en pool), 12 timers spilletid på batteriet, trådløs opladning til din telefon, Airplay 2-kompatibilitet og mere. Den kan endda oprette forbindelse via Chromecast for at give mulighed for nem streaming til den kraftfulde højttaler.

Men den egentlige overskrift på Beosound A5 er det modulære design. Højttalerne, batteriet, chassiset og mere kan alle udskiftes individuelt, så du blot kan få udskiftet de enkelte dele, hvis der er behov for en reparation. Selvom det er lidt skuffende at se, at det modulære design ikke også kan opgraderes, er Beosound A5 så fuldt udstyret, at du sandsynligvis ikke ville have travlt med at opgradere dens dele alligevel.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.