Bedste iPhone 14 Pro Max covers

Bedste iPhone 14 Pro Max covers

De bedste iPhone 14 Pro Max covers hjælper med at sikre, at dit køb på 11.499 kr. ikke ender med revnet glas og ridsede overflader efter et utilsigtet fald. Og selvom beskyttelse er en primær grund til at anskaffe et cover, tjener dette tilbehør også andre formål.

Nogle covers er praktiske, og fungerer som tegnebøger ud over en måde at bære rundt på din smartphone. Andre lægger vægt på design og forstærker udseendet af Apples nye telefon med iøjnefaldende farver og mønstre.

Alligevel er hovedårsagen til at få et af de bedste iPhone 14 Pro Max covers til at beskytte din smartphone. Mens vores iPhone 14 Pro Max anmeldelse fandt den en holdbar enhed med imponerende vandmodstand og en keramisk skærm, kan der stadig ske ulykker. Få et cover med en masse faldbeskyttelse, og du kan sikre dig, at du slipper væk fra disse ulykker med telefonen intakt.

Hvis du lige har købt en iPhone 14 Pro Max, eller du planlægger at få en, er disse de bedste iPhone 14 Pro Max-covers, vi har set indtil videre.

De bedste iPhone 14 Pro Max covers, du kan købe i dag

1. Presidio2 Pro MagSafe 

Speck siger, at deres Presidio2 Pro-cover fungerer som en airbag til din iPhone 14 Pro Max, der dæmper telefonen mod stød fra fald. Du kan regne med 4-m faldbeskyttelse til din iPhone, med hævede rammer, der holder skærmen og kameragruppen fra slående overflader. Presidio2 tilbyder yderligere beskyttelse via en Microban antimikrobiel belægning. Og Speck siger, at dette iPhone 14 Pro Max-cover fungerer med MagSafe.

 • 4-m faldbeskyttelse
 • Mange farvevalg
 • Synligt firmalogo

2. Tech21 Evo Clear iPhone 14 Pro Max

Få Tech21 Evo Clear iPhone 14 Pro Max coveret, hvis du ikke vil have et særligt flashy etui, der stadig giver et niveau af beskyttelse til din nye telefon. Du bemærker måske ikke engang, at Tech21 Evo-coveret er der, til dels fordi det er så tyndt og let, og også fordi du kan vælge en gennemsigtig mulighed, der viser din iPhone 14 Pro Max.

 • Tyndt, let design
 • Gennemsigtig, så du kan se din iPhone
 • Ikke det mest flashy udseende

3. Mujjo Full Leather Wallet Case

Mujjo Full Leather Wallet Case tilbyder mere end blot et beskyttende cover til din iPhone 14 Pro Max (selvom det klarer den opgave godt). Den fungerer også som en pung med en kortlomme, der kan rumme to til tre kort, uanset om det er et kreditkort, et ID-kort eller hvad du har. En hævet kant holder det bagerste kamerasystem sikkert, mens en mikrofiberforing beskytter din telefon indefra. Vælg mellem tre forskellige nuancer af læder, der vil udvikle deres egen unikke udtryk, jo længere tid du bruger coveret.

 • Stilfuldt cover med plads til kort
 • Fremstillet med vegetabilsk garvet Ecco-læder
 • På den dyre side

4. UAG Metropolis iPhone Case

Det bliver meget svært at beskadige iPhone 14 Pro Max, når den er gemt inde i et af Metropolis coverne fra Urban Armor Gear. Coveret er lavet af kevlar og lover slagfasthed plus forbedret hjørnebeskyttelse. iPhone 14 Pro Max’s skærm kan dækkes af en folio, der bruger magneter til at lukke. For ekstra fleksibilitet får du endda et par kortpladser på indersiden af folioen.

 • 5-m faldbeskyttelse
 • Folio-coveret har plads til 2 kort
 • Kun én farve mulighed
 • Kraftig

5. Incipio Duo Case med MagSafe

Få Incipio Duo, hvis du vil have stærk faldbeskyttelse fra et grundlæggende cover. Incipio lover 3,5 m faldbeskyttelse med Duo, som også er designet til at fungere med MagSafe-tilbehør. Incipio bruger også genbrugsmaterialer til coveret, så du kan være lige så rolig med coverets miljøpåvirkning, som du ville være med potentielle uheldige situationer.

 • 3,5 m faldbeskyttelse
 • Fremstillet af genbrugsmaterialer
 • Ordinært design

6. OtterBox Defender Series

OtterBox’s hårde etui lover stærk beskyttelse til din iPhone 14 Pro Max, efter at have udholdt fire gange så mange fald i test end dem, der kræves for at opfylde den militære standard for faldbeskyttelse. Coveret kan fungere med trådløse og MagSafe opladningspuder, men vær opmærksom på, at der ikke er magneter i etuiet til at montere tilbehør.

 • Fremstillet af 50% genbrugsplast
 • Overlevede 4 gange den militære standard for faldbeskyttelse
 • Ret dyr i forhold til andre covers

7. Apple iPhone Leather Case med MagSafe

For at få den bedste pasform til ethvert MagSafe-tilbehør, du bruger med din iPhone 14 Pro Max, skal du vælge Apples læderetui med MagSafe. Apples cover har indbyggede magneter, der passer perfekt sammen med MagSafe-stikkene på bagsiden af iPhone 14 Pro Max for en sikker pasform. Udover det får du også et stilfuldt læderetui, der fås i et halvt dusin forskellige farver. Du kan lægge din iPhone 14 Pro Max ind i lædercoveret for en perfekt tætsiddende pasform.

 • Stilfuldt læder
 • Holder til kreditkort, kontanter
 • Ikke MagSafe-kompatibel

Hvad er de bedste iPhone 14 Pro Max covers?

Det bedste iPhone 14 Pro Max cover afhænger meget af din egen personlige smag og hvad du leder efter fra et cover. Når det er sagt, tror vi, at Presidio2 Pro-coveret vil sætte kryds i boksene for de fleste, da det tilbyder omfattende faldbeskyttelse, farverige valgmuligheder og MagSafe-kompatibilitet. MagSafe er også nøglen til Apples eget iPhone 14 Pro Max lædercover, med magneter indbygget lige ind i coveret til fastgørelse af tilbehør.

iPhone 14 Pro Max covers plejer at være til den dyre side, men Tech21 Evo Clear iPhone 14 Pro Max cover leverer en overkommelig pris i et klart cover, der viser telefonens design. Hvis beskyttelse er, hvad du leder efter, vil enten UAG Metropolis eller Otterbox Defender Serierne være fremragende valg til dine behov.

Hvad skal du kigge efter hos de bedste iPhone 14 Pro Max covers

Den første ting du skal gøre, når du køber et iPhone 14 Pro Max cover, er at sikre, at det faktisk passer til iPhone 14 Pro Max. Selvom denne telefon deler en 6,7-tommer skærm med den nye iPhone 14 Plus, har den også et større kameraområde, så covers til Plus vil ikke passe godt til din iPhone 14 Pro Max. Det samme gælder covers til tidligere iPhone Pro Max-versioner – kameraområdet og knapstørrelser ændrer sig fra år til år.

Tjek altid faldbeskyttelsen, der er lovet for et iPhone-cover, især hvis du vil have et, der holder din smartphone sikker mod fare. De bedste iPhone 14 Pro Max covers til beskyttelse lover mindst 1,5 m faldbeskyttelse.

Hvis du bruger MagSafe-tilbehør, skal du sørge for, at coveret ikke kun er MagSafe-kompatibelt, men at det har magneter i selve etuiet til at vedhæfte eventuelle tilføjelser. De fleste tilfælde vil i disse dage også fungere med trådløse opladningspuder, men det skader ikke at tjekke. Hvis du er i tvivl om hvorfor du skulle bruge iPhone cover, så kan du læse mere i vores guide omkring de bedste grunde til at bruge et iPhone cover.

Læs også: Bedste iPhone-covers lige nu

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.