Bedste gamer høretelefoner i 2024

Bedste trådløse gamer høretelefoner

At vælge de bedste gamer høretelefoner kan være et svært valg, da både lyd- og spilcentrerede mærker laver hovedtelefoner, der er velegnede til gaming ud over at lytte til musik, podcasts eller film.

Ikke desto mindre har vi indsnævret et udvalg af gaming headsets, som vi mener passer bedst til dine spilbehov. Disse tager ikke kun højde for lydkvalitet og komfort, men også hvor klare og responsive mikrofonerne er, uanset om de er hurtige eller virtuelle, samt hvilke funktioner, de har at tilbyde.

Hvis du søger specifikt efter ledningsfrie modeller, har vi også samlet en liste over det bedste trådløse høretelefoner. Og hvis du ikke søger noget specifikt, kan du tjekke vores liste over de bedste høretelefoner generelt.

Hurtigt overblik

De bedste gamer høretelefoner du kan købe i dag

Bedste gamer høretelefoner samlet set

1. Razer Blackshark V2 – Bedste gamer høretelefoner samlet set

Specifikationer

Kompatibilitet: PC, PS5, PS4, Switch, Xbox One, Xbox Series X/
Frekvensrespons: 12 Hz – 28 kHz Trådløs: Nej Vægt: 320 g

Fordele
  • Fremragende lyd
  • Komfortable ørekopper
  • THX-profiler
Ulemper
  • Svært at få en god pasform
  • Ikke mange THX-understøttede spil

På overfladen ser Razer Blackshark V2 måske ikke ud af så meget. Den er en mellemklasse høretelefon, og den er også kablet. Men det er uden tvivl de bedste Razer gaming-hovedtelefoner, vi har testet. Til at begynde med er den ekstremt behagelig at have på selv under længere spillesessioner, og dens slanke design er forfriskende ved siden af alt det andet flashy gaming tilbehør.

På trods af dens forenklede karakter sparer Razer Blackshark V2 dog ikke på lydkvaliteten. Hovedtelefonerne lyder fantastisk, når du spiller musik, men tilføjelsen af THX-profiler gør den fantastisk til spil, med realistisk og detaljeret surround sound. Derudover er der profiler til et udvalg af spil som Sekiro: Shadows Die Twice og Battle Royale-skydespillet Apex Legends.

Der er et par forbehold, idet Razer-softwaren, der bruges sammen med Blackshark V2, kan være besværlig at bruge, og det kan være lidt trættende at finde den perfekte pasform sammen med den ikke-aftagelige mikrofon. Og til en pris, der er under 1.000 kr. vil du få en masse værdi ud af Blackshark V2.

bedste billige gamer høretelefoner

2. HyperX Cloud Stinger 2 – Bedste billige gamer høretelefoner

Specifikationer

Kompatibilitet: PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch
Frekvensrespons: 10 Hz – 28 kHz Trådløs: Nej Vægt: 284 g

Fordele
  • Fantastisk lyd, til prisen
  • Komfortabel pasform
  • Simpel betjening
Ulemper
  • Støjsvag mikrofon
  • Tyndt design

HyperX Cloud Stinger 2 er en stærk udfordrer til det bedste billige gaming-høretelefon, du kan købe. Denne hovedtelefon til under 500 kr. giver en perfekt fin lydkvalitet sammen med en behagelig pasform, et no-nonsense design og solid tilslutning til både pc’er og konsoller. Det er ikke meget andet at sige om Cloud Stinger 2, end at “det virker bare.”

For at være retfærdige kan vi ikke garantere, at Cloud Stinger 2 vil holde godt over længere tid, da kvaliteten af plastikmaterialerne i kabinettet ikke virker lige så solid som nogle af de andre høretelefoner, vi har prøvet med stål pandebånd. Mikrofonen er også lidt til den stille side, hvilket kan vise sig at være besværligt for spillere, der trives med online multiplayer.

Bedste trådløse gamer høretelefon

3. SteelSeries Arctis Nova 7 – Bedste trådløse gamer høretelefon

Specifikationer

Kompatibilitet: PC, PS4, PS5, Xbox One*, Xbox Series X/S, mobil (*kun Xbox-version) Frekvensrespons: 20 Hz – 22 kHz Trådløs ja
Vægt: 322 g

Fordele
  • Alsidige tilslutningsmuligheder
  • Sonar får alt til at lyde en smule bedre
  • Smart fysisk redesign
Ulemper
  • Lydkvaliteten matcher ikke prisen
  • Stram pasform

Hvis du vil have en af de bedste trådløse gaming-hovedtelefoner, du kan købe, så behøver du virkelig ikke lede meget længere end SteelSeries Arctis Nova 7. Lydkvaliteten i spil er fremragende, selvom den ikke bryder nogen barriere. Der er solid lydadskillelse og klarhed mellem stemmer, baggrundsmusik og andre lydeffekter.

Intuitive kontroller og et behageligt elastisk pandebånd er alle punkter i SteelSeries Arctis Nova 7’s favør. Men den afgørende faktor er dens ekspansive kompatibilitet og tilslutningsmuligheder. En trådløs USB-C dongle betyder, at headsettet kan tilsluttes PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC, Nintendo Switch og Android-enheder. Der er også Bluetooth-forbindelse smidt ind for en god ordens skyld.

Den eneste advarsel er, at kun SteelSeries Arctis Nova 7x fungerer med Xbox-konsoller, så vær forsigtig med det, før du foretager et køb. Ellers er dette et fremragende trådløst gaming-headset, der er værd at overveje.

Bedste høretelefoner til PS5

4. Sony Inzone H9 – Bedste høretelefoner til PS5

Specifikationer

Kompatibilitet: PC, PS5, mobil Frekvensrespons: 5 Hz – 20 kHz Trådløs: Ja Vægt: 330 g

Fordele
  • PS5-stil design
  • Behagelig at have på i timevis
  • Kompatibel med PS5 og PC
Ulemper
  • Kæmpe ørekopper føles overdimensionerede
  • Inkonsekvent desktop-app

Mens Sony har et dedikeret PS5-headset i form af PlayStation Pulse 3D Wireless Headset, er Sony Inzone H9 endnu et fremragende sæt hovedtelefoner og mikrofon til spillekonsollen. Og den fungerer godt med PS5, takket være hovedtelefonens sort-hvide farve. Understøttelse af Sonys Temped 3D Audio er også en velsignelse, der tilføjer mere fordybende retningsbestemt lyd. Vi vil endda foreslå, at Inzone H9 endda slår Plus-headsettet, når det kommer til generel lydkvalitet.

Men Inzone H9 kan også bruges med pc’er, selvom en akavet desktop-app hæmmer det lidt. Og mikrofonen kunne måske være bedre. Men alt i alt er Sony Inzone H9 et solidt gaming-headset til både pc og PS5, med blot nogle få faktorer, der forhindrer den i at være perfekt.

5. SteelSeries Arctis 1 Wireless – mest værdi for pengene

Specifikationer

Kompatibilitet: PC, PlayStation, Xbox, Switch, mobil Frekvensrespons: 20 Hz – 20 kHz
Trådløs: Ja Vægt: 254 g

Fordele
  • Fremragende trådløs forbindelse
  • Kompatibilitet med næsten alt
  • Anstændig lyd til spil og musik
Ulemper
  • Ingen elastisk pandebånd
  • Ingen iOS-kompatibilitet

Hvis du vil have en trådløs gamer høretelefon, der fungerer med samtlige systemer, du ejer, men ikke har lyst til at bruge mere end 800 kr., er SteelSeries Arctis 1 Wireless, hvad du leder efter. Arctis 1 Wireless er en alsidig enhed, der dog mangler den subtile lydkvalitet og det komfortable elastiske pandebånd fra SteelSeries’ mere avancerede modeller. Arctis 1 Wireless høretelefonen var den enhed, der var banebrydende for virksomheden, når det kom til den fremragende USB-C-dongle, hvilket gør den kompatibel med næsten alle moderne spilsystemer, fra PS5 til Android-tablets. (Den virker dog ikke med iOS, og du skal bruge SteelSeries Arctis 1 Wireless til Xbox-varianten, hvis du ejer Microsofts nyeste konsoller.)

Derudover giver Arctis 1 Wireless ubesværet trådløs forbindelse og anstændig lydkvalitet. Du kan spille spil, du kan chatte med venner og familie, du kan endda lytte til musik på farten, takket være ørekopper, der kan foldes fladt. Det er ikke noget fancy, men nogle gange er “godt nok” godt nok.

6. Logitech G Pro X

Specifikationer

Kompatibilitet: PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S Frekvensrespons: 20 Hz – 20 kHz
Trådløs: Nej Vægt: 320 g

Fordele
  • Fremragende lydkvalitet
  • Alsidig
  • Komfortabel konstruktion
Ulemper
  • Svært at få en god pasform
  • Ikke let at transportere

Logitech G Pro X leverer ydeevne i verdensklasse til en rimelig pris på 750 kr. Headsettets fornemme sorte design adskiller sig fra konkurrenterne, takket være dens fleksible pandebånd og suverænt komfortable skum- og læderørekop-muligheder. Blot at være komfortabel er ikke nok til at anbefale et produkt som en af de bedste gaming-headset, men det er uden tvivl en af de vigtigste kvaliteter efter vores mening. Hvis du ikke kan have et headset på i mere end et par minutter ad gangen, er det ikke særlig nyttigt.

Go Pro X leverer rig, lyd ud af æsken, uanset om du spiller på pc eller konsol. Det er også den første gamer-høretelefon, der har en indbygget Blue mikrofon, der giver mulighed for ekstra skarp stemmechat, uanset om du øver med dit CS-hold eller streamer til dine online fans. Også værd at overveje er Logitech G Pro X Wireless-varianten.

7. Astro A20 Gaming Headset Gen 2

Specifikationer

Kompatibilitet: PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch, mobil Frekvensrespons: 20 Hz – 20 kHz Trådløs: Ja
Vægt: 318 g

Fordele
  • Fantastisk lyd
  • Komfortable ørekopper
  • Tøm mikrofon
Ulemper
  • Parring kan være frustrerende
  • Utiltalende design

Astro har lavet fremragende lydudstyr i mere end 10 år, og Astro A20 Gaming Headset Gen 2 er endnu en i rækken. Som en af de bedste gamer høretelefoner tilbyder den seneste model af Astro A20 nem forbindelse med enten en PS5 eller en Xbox Series X, afhængigt af hvilken model du køber. A20 har dog endnu et trick i ærmet i form af en valgfri adapter. Ved at tilslutte en simpel dongle kan du gøre A20 kompatibel med både Sony- og Microsoft-konsoller.

Udover det giver A20 en behagelig pasform og fantastisk lyd. Bare vær opmærksom på, at mens mikrofonen er fleksibel, er den ikke aftagelig, så den er ikke det bedste valg til at høre musik på farten. At skifte frem og tilbage mellem pc-, PlayStation- og Xbox-systemer er heller ikke så problemfrit, som det kunne være.

8. Razer Kaira Pro

Specifikationer

Kompatibilitet: Xbox One, Xbox Series X/S, PC, mobil Frekvensrespons: 20 Hz – 20 kHz
Trådløs: Ja Vægt: 365 g

Fordele
  • Yderst behagelig
  • God lyd
  • Ideel til Xbox-konsoller
Ulemper
  • Besvær med Bluetooth
  • Få tilpasningsmuligheder

Hvis du er villig til at bruge mere end 800 kr., er Razer Kaira Pro sandsynligvis den bedste Xbox Series X/S-høretelefon, du kan få. Ud over en behagelig pasform og god lydkvalitet tilbyder Kaira Pro en ægte sjældenhed blandt gamer høretelefoner: Bluetooth-forbindelse. Det betyder, at du kan tilslutte Kaira Pro til din Xbox-konsol lige så nemt, som du kan tilslutte den til din pc eller mobilenhed. (Og i modsætning til trådløse USB-C-løsninger fungerer Kaira Pro også med iOS.)

Oven i købet er Kaira Pro en fantastisk enhed, der kombinerer et behersket chassis med et smagfuldt sort-og-grønt farveskema. Parringsprocessen kunne ikke være nemmere, og mikrofonen er god til både ophedede multiplayer-kampe og hverdagssamtaler med venner og familie. Hvad der er endnu mere imponerende er, at Kaira Pro kom ud mere eller mindre sammen med de nyeste Xbox-konsoller, hvilket betyder, at de havde en fantastisk trådløs høretelefon lige fra starten.

Razer Kaira Pro har også fået en PS5-version. Den har de samme kvaliteter som Xbox-versionen, men koster dog lidt mere.

9. Xbox Wireless Headset

Specifikationer

Kompatibilitet: Xbox One, Xbox Series X/S, PC, mobil Frekvensrespons: 20 Hz – 20 kHz
Trådløs: Ja Vægt: 312 

Fordele
  • God lydkvalitet
  • Nem parring
  • Komfortabel pasform
Ulemper
  • Begrænset tilpasning
  • Svært at få en god pasform

Konsolproducenter har blandet erfaring med at producere gamer høretelefoner. Nogle gange kommer de til overpris og med få funktioner, men andre gange får du noget som Xbox Wireless Headset. Denne høretelefon af høj kvalitet giver problemfri forbindelse til Xbox-konsoller samt en Bluetooth-forbindelse til din computer, smartphone eller streamingenhed. Xbox Wireless Headset giver rene profiler til både spillyd og musik, og den har intuitive kontroller indbygget lige i ørekopperne i stedet for at stole på upræcise urskiver.

Bare vær opmærksom på, at Xbox Wireless Headset er optimeret næsten udelukkende til Xbox-konsoller. Hver gang du starter den op, starter din Xbox også, hvilket gør den ubelejlig til andre applikationer. Desuden kan du ikke justere den, efter du har taget den på. Dog er to slags trådløs forbindelse plus stærk lydkvalitet en god handel, især for mindre end 800 kr.

10. Logitech G733

Specifikationer

Kompatibilitet: PC, PS4, Nintendo Switch Frekvensrespons: 20 Hz – 20 kHz Trådløs: Ja
Vægt: 278 g

Fordele
  • Flotte farvemuligheder
  • Lang batterilevetid
  • God lyd
Ulemper
  • Mærkeligt designet mikrofon

Spil-setups er dyre, og derfor bør spillere forvente, at det ser godt ud. Hvis farvekoordinering er et problem, skal du overveje Logitech G733 som et af de bedste trådløse gamer høretelefoner til disse formål. Dette stilfulde, strømlinede headset kommer i fire forskellige farver: sort, hvid, blå og lilla. Det ligner heller ikke en traditionelt gamer høretelefoner, med sine afrundede rektangulære ørekopper frem for ovale. Der er også nogle programmerbare LED-strips på hver ørekop, for at gøre tilbehøret endnu mere farverigt.

Mens G733 uden tvivl prioriterer stil, er der stadig også substans. Både musik og spil lyder godt, og batteriet holder ret længe — næsten 30 timer, hvis du slukker lyset. Pasformen er dog ikke perfekt, og mikrofonen kommer ikke tæt nok på din mund til at give en nuanceret lydkvalitet. Sørg også for at deaktivere lysene, hvis du bruger briller, ellers vil du se distraherende refleksioner.

Sådan vælger du den bedste gamer hovedtelefon til dig

Der er to hovedfaktorer at overveje, når du skal vælge den bedste trådløse gamer hovedtelefon til dit setup: systemer og pris. At vide, hvilke systemer du ejer (eller planlægger at købe i den nærmeste fremtid), er naturligvis den vigtigste del af ligningen. Xbox-konsoller har en proprietær trådløs protokol, som ikke spiller godt sammen med pc’er eller PlayStation-systemer. På den anden side bør ethvert headset, der tilbyder en pc-dongle, også fungere på PS5 – og normalt en docket switch.

Prisen er den anden bekymring. Mens gamer hovedtelefoner kan nå 2000 kr., koster de fleste på denne liste mellem 500 og 1500 kr. Hvis du kigger i 500 prisklassen, så forvent nogle kompromiser i bygge- eller lydkvalitet; ved 1000 kr. punktet, forvent en grad af specialisering. Det søde sted for gadgets til alle formål ser ud til at være omkring 800 kr. Selvom det er muligt at bruge mindre end 500 kr., er de fleste trådløse hovedtelefoner i denne prisklasse ikke det værd.

Hvis du tit er på farten og leder efter noget lidt mindre at høre musik med, så tjek vores guide til bedste in-ear høretelefoner.

About Anders Buhl 977 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.