Den nye Android Auto UI kommer nu ud som en offentlig beta

På Google I/O i maj viste Google en teaser til en opdatering til Android Auto. Infotainmentsystemet skulle få et nyt udseende og nye funktioner. På det tidspunkt lovede selskabet, at det ville komme inden udgangen af sommeren.

Desværre kom og gik sommeren uden ord om den nye Android Auto. I dag kommer Google dog endelig med opdateringen – på en måde. Indtil videre er det kun offentlige betatestere, der har adgang til redesignet. Hvis du går til Android Auto-siden i Google Play Butik, vil du bemærke, at den offentlige beta-liste er fuld. Det betyder, at hvis du ikke allerede har tilmeldt dig betaen, vil du ikke være i stand til at give den en chance endnu.

Google gav ingen indikationer om, hvornår vi kan forvente, at den fulde udrulning af denne opdatering begynder. De gav os dog et bedre overblik over, hvad vi kan forvente.

Nyt Android Auto-udseende

Samlet set er den nye brugergrænseflade til Android Auto renere, mere organiseret og viser bedre relevant information. Split-screening er også mere effektivt. Her er de store ændringer, Google fremhæver:

  • Dit kort vil nu være tættere på føreren i det nye instrumentbræt med forbedret størrelse/tilgængelighed.
  • Dashboard-mediekortet har et helt nyt udseende og vokser og krymper nu dynamisk.
  • Du kan nu få kortet til at fylde hele Android Auto-området, hvilket giver brugerne flere valgmuligheder til at vælge layout på store skærme.
  • Der er en ny app-dockingstation, der gør det nemt at skifte mellem de seneste apps med et enkelt tryk.
  • Flere dele af systemet er blevet opdateret til at adoptere Material You og moderniserede UI-komponenter og layouts.
  • Musik- og medieanbefalinger fra Google Assistant kan nu tilgås med et enkelt stryg på dashboard-mediekortet.
  • De gamle statusikoner og meddelelsescenterklokke er blevet slået sammen til ét let-at-parse, trykbart område, der inkluderer antallet af ulæste beskeder.
About Anders Buhl 972 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.