En ny Chromecast med Google TV er på vej

Chromecast

Chromecast med Google TV er en af de bedre familie streaming-gadget, der findes, og tilbyder en lille formfaktor, fuld Google TV-support og attraktive priser. Vi har allerede set den originale 4K-model og den billigere 1080p-enhed, men det lyder som om en tredje model kunne være på vej.

9to5Google gravede i en forhåndsvisning på Google Home-appen og bekræftede omtaler af en ny Chromecast med Google TV-enhed kaldet “YTC”. Interessant nok, er den originale model omtalt som “YTV”, mens HD-enheden kaldes “YTB.”

Der var ingen yderligere detaljer omkring denne tredje enhed, men det antydes, at den kunne være en erstatning for den originale 4K-toting-model. Dette giver mening, da den originale Chromecast med Google TV blev lanceret i september 2020, mens 1080p-modellen først blev lanceret i september 2022. Så en 4K-opdatering må helt sikkert være det næste.

Vi gætter på, at denne nye model vil tilbyde understøttelse af AV1-afkodning, hvilket giver mulighed for streams af højere kvalitet med samme båndbredde eller samme kvalitet med reduceret båndbredde. Når alt kommer til alt, har Google angiveligt presset på for øget AV1-adoption til både Android TV-enheder og Android selv.

About Anders Buhl 996 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.