Galaxy S23 bruger muligvis en let forbedret version af Snapdragon 8 Gen 2

Snapdragon 8 Gen 2

I løbet af det seneste år har rygterne spredt sig om, at Samsung kunne lancere én version af Galaxy S23-serien. I modsætning til tidligere år er der muligvis ikke en Exynos-drevet model, hvilket resulterer i, at alle markeder får Snapdragon-modellen.

Nu giver en ny lækage (via 9to5Google) mere kød til dette rygte. Ifølge lækagen kunne Snapdragon 8 Gen 2 i Galaxy S23-serien være en lidt forbedret model. Den kunne for eksempel overclockes fra de sædvanlige 3,2 GHz til en lidt hurtigere 3,36 GHz. Den kan også indeholde små ændringer, der specifikt henvender sig til Samsung-telefoner.

Rygtet antyder også, at brandingen, der bruges til denne specialiserede processorversion, kunne være “Snapdragon 8 Gen 2 Mobile Platform for Galaxy.” Teoretisk set ville dette være den formulering, som Samsung ville bruge, når de promoverer produktet for at adskille den fra andre telefoner med den normale Snapdragon 8 Gen 2 ombord.

Hvis Samsung går så langt som at co-brande processoren med Qualcomm, ville det være meget mærkeligt for dem også at frigive en Exynos-baseret version af Galaxy S23-serien. Dette er det stærkeste bevis endnu på, at alle regioner kunne få Snapdragon-modellen i år. Hvis dette lykkes, vil det være første gang, vi har set så meget ensartethed i Galaxy S-serien siden 2015’s Exynos-drevne Galaxy S6-serie.

Uanset hvad, virker det sandsynligt, at de, der får Snapdragon-modellen, får en processor, der er specielt tilpasset deres telefon. Vi bliver nødt til at vente og se, hvor stor en forskel dette gør eller ikke gør med normal brug af telefonen.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.