Google Pixel 7 leak inkluderer 2. generations Tensor-chip

Google Pixel 7 Pro

Flere Google Pixel 7 Pro-detaljer om dens skærm og chip er lækket takket være oplysninger fra en prototype-enhed.

En bruger med forbindelse til Google News Telegram-gruppen (via Android Central) har udtrukket enhedslogfiler fra en af disse telefoner, og dermed givet os nogle nye informationer.

Den mest åbenlyse ændring, vi kan se, er, at der kan være en lille skærmforbedring mellem Pixel 6 Pro og Pixel 7 Pro. Pixel 6 Pro brugte en QHD+ Samsung-skærm med kodenavnet “S6E3HC3”, hvorimod Pixel 7 Pro ser ud til at bruge en opgraderet “S6E3HC4”. Vi forventer ikke nogen store ændringer i forhold til Pixel 6 Pro’s 6,7-tommer, 120Hz-skærm, når den nye version ankommer, men forhåbentlig vil denne let reviderede skærm alligevel komme med nogle justeringer.

Læs også: Bedste Android-telefoner

Prototypen afslørede også nogle potentielle detaljer om Tensor 2-chippen, efterfølgeren til Google Tensor-chippen i Pixel 6-serien, som vi forventer vil drive Pixel 7. Dette nye chipsæt vil tilsyneladende bruge den samme kombination af kerner. Disse kerner kunne være de samme Cortex-A55-kerner, der blev brugt i den første Tensor-chip, men resten ser ud til at være anderledes.

Den sidste interessante ting er andre Pixel-produktkodenavne, der bliver nævnt. Panther, gepard og felix bliver alle henvist til, som er de kodenavne, vi har hørt for Pixel 7, Pixel 7 Pro og næste års budget Google-telefon, Pixel 7a. Det kommer dog til at vare et stykke tid, da Pixel 6a først ankommer i næste måned, efter at være blevet annonceret på Google I/O i sidste måned.

Det er en skam, at hverken Google Pixel Fold eller Google Pixel Tablet bliver nævnt. Det er to Pixel-produkter, vi ser frem til at høre mere om i fremtiden, selvom Google kun har bekræftet, at tabletten findes.

Indtil videre er det eneste vi ved, at Pixel 7 og Pixel 7 Pro vil få deres fulde afsløringer til efteråret i år. Det er stadig en betydelig ventetid, men forhåbentlig vil Google give os et par flere detaljer ind til da. Og hvis de ikke gør det, kan vi i det mindste stole på, at lækkerne hjælper med at udfylde det.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.