Google Pixel 7a-gengivelser giver os vores første gode kig på Googles kommende budgettelefon

Google Pixel 7a
Kilde:OnLeaks/MySmartPrice

Om en måneds tid kunne vi få en forhåndsvisning af Google Pixel 7a, da Google rygtes at vise sin næste budgettelefon frem til majs Google I/O 2023. Men du behøver ikke vente til da for at få en idé om hvordan telefonen kan se ud takket være nogle nyligt lækkede Pixel 7a-gengivelser.

Gengivelserne, som kommer fra de normalt velrenommerede OnLeaks, og som blev offentliggjort på MySmartPrice, viser en Pixel 7a, der ligner meget den Pixel 7, der udkom sidste efterår. Det ville være i tråd med det Google gjorde sidste år – Pixel 6a tog trods alt sine visuelle signaler fra Pixel 6.

Det ser ud til at ske igen med Pixel 7a, som bevarer den vandrette kamerabjælke, der blev brugt i de seneste Google-flagskibstelefoner. For Pixel 7 vendte Google sig om til aluminium til kamerastangen og erstattede de plastmaterialer, den havde brugt i tidligere versioner. Den fornyede kamerabar bød også på en mat finish. 9to5Google hævder i sin rapport om de lækkede gengivelser, at Pixel 7a også vil anvende den matte finish.

En ting, der vil adskille Pixel 7a fra sin flagskibsforgænger, er rammerne omkring skærmen – de er mærkbart tykkere end hvad Pixel 7 tilbyder. Det er det samme design som fra Pixel 6a.

Den måske største nyhed, der kommer ud af denne lækkede gengivelse, er tilstedeværelsen af en ny farve på Pixel 7a. Udover de standard hvide og sorte versioner ser vi også en himmelblå model. Den vil tilsyneladende komme i stedet for citrongræsfarven, som Google tilbød med Pixel 6a.

Kilde:OnLeaks/MySmartPrice

Hvis det identiske udseende ikke gav dig en idé om, at Pixel 7a sandsynligvis vil være en opdatering til Googles budgettelefon, så burde andre rygter om enhedens specifikationer gøre det. Vi forventer, at Pixel 7a kommer med det samme Tensor G2-chipsæt, som findes i Pixel 7-flagskibene, hvilket skulle betyde et væld af nye AI-drevne funktioner til den ikke-annoncerede telefon.

Med hensyn til kameraer bekræfter gengivelserne, at vi beholder et dobbelt bagkameraarray til Pixel 7a. Rygter tyder på, at hovedobjektivet vil få en øgning til en 64MP-sensor, mens Google fortsætter med at bruge et 12MP-kamera til det ultravide objektiv. Opbevaringsmuligheder er tippet til at gå op til 256 GB – Pixel 6a kom kun i en enkelt 128 GB version – og rygter tyder på, at telefonen vil blive leveret med 8 GB RAM.

Det vigtigste salgsargument for tidligere A Series-enheder fra Google har været prisen, som normalt er en smule lavere end hvad Google tager for sine flagskibe. Pixel 6a koster 3.699 kr., selvom salgspriserne er faldet for nylig, da Google ser ud til at rydde vejen for Pixel 7a. Fokus vil være på, om Google beholder den pris på 3.699 kr. for sin nye model.

Vi burde finde ud af det rimelig hurtigt. Pixel 7a får sandsynligvis en forhåndsvisning, når Google I/O starter den 10. maj. Vi forventer også at se forhåndsvisninger af Pixel 8 og potentielt et første kig på Pixel Fold, Googles længe rygtede forsøg på en foldbar enhed.

About Anders Buhl 973 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.