I dag lander OnePlus 11 5G i de danske butikker

OnePlus-11

Fra i dag er OnePlus 11 5G på hylderne i de danske butikker til en skarp pris fra 6.499 kr. For at fejre lanceringen og for at demonstrere de minimum fire års holdbarhed, som den nye flagskibsmodel byder på, har OnePlus på kunstig vis forældet den nye smartphone ved hjælp af en interaktiv tidsmaskine, hvor OnePlus 11 5G rejser fire år frem i tiden.

Se, hvordan tidsrejsen for OnePlus 11 5G tager sig ud i videoen HER

OnePlus’ længe ventede og nye flagskibsmodel OnePlus 11 5G er på gaden i dag og byder på den hurtigste opladning og den længste batterilevetid, der nogensinde er set i en OnePlus-smartphone. OnePlus 11 5G kommer desuden med et helt nyt tredobbelt kamerasystem, der giver brugerne mulighed for at tage imponerende billeder og portrætter ned til mindste detalje.

For at understrege den lange holdbarhed har OnePlus kunstigt forældet OnePlus 11 5G med fire år i en interaktiv tidsmaskine bygget op omkring fire teststationer, som hver især er designet til at forælde telefonen gennem simuleret brug. Den 6×4,5 meter store tidsmaskine, der er bygget af det anerkendte designatelier Studio Job i Holland, er blevet sendt på turné gennem København, Helsinki og Antwerpen.

Priser og tilgængelighed

I Danmark starter prisen for OnePlus 11 5G fra 6.499 kr. for 8GB+128GB-varianten, mens 16GB+256GB koster 6.999 kr. OnePlus 11 5G er tilgængelig hos Elgiganten, Telia, Call Me, Telenor, CBB, 3, OiSTER, Proshop og Power og på oneplus.com

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.