iPhone 15 kunne komme i 6 nye farver

iPhone 14 farver
Kilde: Apple

Det ser ud til, at vi kommer til at se nogle store ændringer hos iPhone 15 og iPhone 15 Pro annonceret ved den nærtstående Apple september event. Og det indebærer angiveligt nogle spændende nye iPhone 15-farver.

Ifølge de seneste tweets fra den bemærkelsesværdige Apple-lækker @URedditor, er adskillige dristige, livlige nye farver blevet testet under iPhone 15-udviklingsprocessen. De nye nuancer omfatter angiveligt pink, rose gold, blush gold, grøn, blå, gul, orange og sort.

Selvom specifikke detaljer stadig er usikre, hævder @URedditor, at vi burde se “i det mindste nogle” af de nye farver komme til den endelige iPhone 15-serie. Tweetet bakker dog op om tidligere lækager, der tyder på, at iPhone 15 forventes at blive lanceret med seks farvemuligheder.

iPhone-eksperter mener, at virksomheden sandsynligvis vil vælge tre eller fire af de testede farver til faktisk at blive lanceret med iPhone 15. De bedste muligheder ser ud til at være pink, grøn og blå, sammen med et matteret glasdesign.

Sidste år blev iPhone 14 lanceret i midnat, stjerneskær, blå, lilla og [Produkt] Rød farver, med en gul farve introduceret omkring seks måneder efter lanceringen.

Sammen med de nye farver er iPhone 15 tippet til en større Dynamic Island-opgradering plus USB-C-porte, som kan bringe Thunderbolt-datahastigheder og 35W hurtig opladning. Vi forventer også nye rygtede funktioner som iPhone 15 Pro Action-knappen eller det påståede periskop-telekamera, der lyder som en fantastisk opgradering til iPhone 15 Pro Max.

Det er naturligvis svært at finde detaljer om disse ikke-udgivne produkter, så officielle iPhone 15-farver vil ikke blive bekræftet før lanceringen.

About Anders Buhl 973 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.