Samsung Galaxy S23 FE kunne få en september-lancering med disse specifikationer

Samsung-Galaxy-S23-FE

Hvis du stadig venter på lanceringen af Samsung Galaxy S23 FE, så vil du måske læse med. Ikke alene beskriver den seneste lækage, fra Yogesh Brar på Twitter, telefonens påståede specifikationer, den hævder også, at S23 FE vil blive lanceret på et tidspunkt i september.

Ifølge Brar kommer telefonen med en 6,4-tommer AMOLED-skærm med 120Hz opdateringshastighed, et 4.500 mAh batteri, 25W opladning, trådløs opladning, et kamera med tre linser (50MP, 8MP, 12MP telefoto) og et 10MP selfie-kamera. Plus en uspecificeret IP-vandbeskyttelesklassificering.

Processoren er tilsyneladende enten en Snapdragon 8 Gen 1 eller en Samsung Exynos 2200. Hvis dette er tilfældet, vil vi antage, at Samsung vender tilbage til deres gamle metoder, hvor de bruger Exynos-chippen på de fleste markeder — mens det nordamerikanske marked får Snapdragon.

Begge chips er et par generationer gamle og relativt sammenlignelige, men hvis historien er noget at gå efter, kan den Snapdragon-drevne S23 FE få en stor fordel i ydeevneafdelingen.

Brar bemærker også, at telefonen kommer med Android 13 med Samsungs OneUI 5.1 kørende ovenpå. Plus “4+5 års support”, hvilket formentlig betyder 4 års fulde Android-opdateringer og fem års sikkerhedsopdateringer – som Samsung har tilbudt i de sidste par år.

Nogle af jer har måske indset, at Android 14 kommer meget snart, muligvis før denne telefon lanceres, så hvorfor Android 13? Dette bliver en billigere version af Galaxy S23, og det ville være lidt bizart at få Android 14 lanceret på en FE-telefon før resten af flagskibet Galaxy S-serien.

Derudover skal du huske, at Samsung Galaxy-telefoner bruger OneUI i stedet for standard Android, så virksomheden har brug for tid til at konfigurere en ny version af skindet for at tage højde for alle de ændringer, der følger med Android 14. Så forvent Galaxy S23 FE at få Android 14 på et tidspunkt, men det er sandsynligt, at det vil være en del af en bred udrulning på tværs af S23-serien.

Vi har hørt forskellige ting om Galaxy S23 FE før, og det hele matcher stort set, hvad vi kunne forvente af en lidt billigere version af Samsungs flagskib. Telefonen vil ikke være så god som Galaxy S23 eller dens større søskende, men den er stadig et skridt op fra mellemklassen Galaxy A54 – især i ydeevneafdelingen.

Det betyder også, at prisen sandsynligvis vil ligge mellem 3 799 kr. for A54 og 7 499 kr. for S23. Men præcis hvor meget den vil koste kan vi kun gætte på.

About Anders Buhl 973 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.