Apple september-event: iPhone 15, Apple Watch 9 og mere

Apple event

Den årlige Apple-begivenhed i september er en af de største dage i teknologiverdenen. Det er, der Apple afslører den seneste generation af iPhone, Apple Watch og mere.

For 2023 forventer vi, at Apple-begivenheden i september vil byde på iPhone 15 og Apple Watch Series 9. Men nye AirPods og HomePod-enheder er også kendt for at optræde ved keynoten, hvilket øger forventningen om, hvad vi kan forvente, der kommer til Apples økosystem.

Plus, nu hvor Apple fik deres officielle debut på markedet for AR/VR-headset ved WWDC 2023, har det aldrig været spændende at følge med i, hvad der kommer til at ske til virksomhedens næste store begivenheder. Her er alt, hvad vi ved om den kommende Apple-begivenhed til september og top-rygterne om de enheder, der kunne blive vist frem.

Hvad er datoen på den næste Apple September-event?

Apple september-begivenheden er ikke markeret i kalenderen endnu. Sidste år faldt begivenheden onsdag den 7. september. Året før det fandt den sted tirsdag den 14. september.

En rapport fra 9to5Mac tippede begivenheden til den 13. september, men igen, uden nogen officiel invitation fra Apple, kan vi ikke vide det med sikkerhed.

Uanset hvad, indtil vi hører andet, går vi ud fra, at det enten er i den første eller anden uge i september, hvor det historisk set har fundet sted.

iPhone 15

iPhone 15 event

Apple september-begivenhedens hovednavn er iPhone. I år forventer vi lanceringen af iPhone 15 og iPhone 15 Pro telefoner. Aktuelle rygter tyder på, at iPhone 15 vil arve flere funktioner fra iPhone 14 Pro, herunder et 48 MP-kamera og Dynamic Island (selvom pro’erne også vil få slankere skærmrammer).

I mellemtiden forventes iPhone 15 Pro at blive opgraderet til A17-chippen, hvilket resulterer i en uheldig prisstigning. Det er muligt, at Apple arbejder på udgave, der kaldes iPhone 15 Ultra, men det er mere sandsynligt, at Apple blot frigiver en opdateret iPhone 15 Pro Max, og gemmer Ultra-modellen indtil 2024.

Alle iPhone 15-modeller menes at skifte til USB-C, og dermed går væk fra lightning porten. Alle enhederne vil også komme med iOS 17, softwareversionen forventes at byde på nye funktioner og app-redesigns.

Apple Watch Series 9

Det andet produkt, vi er ret sikre på, at vi vil se ved Apple-begivenheden til september, er Apple Watch Series 9. Information om næste generation af Apple Watch har været begrænset, så vi er ikke sikre på, hvilke forbedringer vi vil se i forhold til Apple Watch Series 8 endnu.

Da der ikke ser ud til at være et Apple Watch Ultra 2 planlagt i år, er det muligt, at Apple Watch 9 kan få nogle funktioner fra Apple Watch Ultra. Apple arbejder angiveligt også på blodsukker- og blodtrykssensorer til Apple Watch, men der er ingen klar tidsplan for, hvornår sådanne funktioner vil være klar til kunderne.

Aktuelle rygter siger, at watchOS 10 kan være den største Apple Watch-opgradering af dem alle, hvilket introducerer en frisk navigationsoplevelse.

Hvad vil der ellers blive annonceret ved Apple-begivenheden til september?

Der er gode chancer for, at iPhone 15 og Apple Watch Series 9 ikke er de eneste nye produkter, der annonceres ved den næste Apple-begivenhed i september. Der er andre produktkategorier, der nok skal opdateres.

Apple annoncerer typisk ikke nye Mac’er sammen med iPhone, og da vi allerede har set en ny Mac tidligere på sommeren på WWDC, tvivler vi stærkt på, at se endnu en til september.

Nye iPads er angiveligt på vej. iPad mini 7 virker som et godt gæt for september, i betragtning af at iPad mini 6 blev annonceret sammen med iPhone 13 for to år siden. Tidligere har Apple afholdt separate iPad-lanceringsbegivenheder i efteråret.

Der lyder også rygter om en HomePod med en skærm og også AirPods Max 2. Der lanceres trods alt et nyt AirPod-produkt hvert år.

Endelig, hvis fremvisningen af Apples AR/VR-headset på WWDC 2023 blot var en forhåndsvisning af produktet, kunne vi få yderligere detaljer om headsettet til september.

About Anders Buhl 970 Articles
Anders Buhl er manden bag Tech Til Alle. Anders har en baggrund i kommunikation og har derudover tidligere arbejdet med Apple-produkter. Han har en stor interesse inden for mange områder af teknologi og har skrevet om tech og forbrugerelektronik i mange år.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.